středa 25. září 2024

...úterní hospodaření....

 No, taky mě to vaření a pečení vysílilo. Psala jsem to Uršule, chválila mě, jak jsem pracovitá. Ale tak to není.

Potřebovala jsem zužitkovat dvě avokáda, tak jsem uvařila vejce a udělala pomazánku....Na to konto jsem přišla na to, že už nemám chleba a ani v mrazáku není. Musela jsem tedy sundat z horní skříně pekárnu a upéct chleba....No a ještě mám celou cuketu od dceřiny kolegyně....Tak jsem udělala naloženou cuketu jako slaneček...



Tak a pekárnu umyju a zase uložím....
No, ještě jí nechám dole, mám ve skříňce ještě na jeden chleba, tak to asi o víkendu upeču. Pak uklidím, hihihi.

Dneska jsem narazila na několik článků o krajích mého mládí. Litoměřice a okolí jsem projezdila se svým tehdejším přítelem Honzou, jak teď říkám Honza číslo 1. Byly to pěkné časy, skončily ale tím, že si potřeboval něco "ujasnit", změnil práci, ta ho odvedla daleko....Ještě několikrát jsme se sešli, ale znáte to, láska na dálku. A to ještě dávno nebyly mobily a internet. Jen pevné linky a pošta. Tak to odešlo....Byla jsem mladá a bolelo to.....A nikdo by mi nevěřil, on byl jeden čas i v Prostějově. Nevím, možná ještě je...Ale nikdy jsme už po sobě nepátrali....Co bylo, bylo.
Honza 2 byl jen epizodou v mém zlomeném srdci, zemřel už tak dávno. RIP.
Pak byla dlouhá pauza, nikoho už jsem nechtěla, s nikým se seznamovat, procházet martyriem citů a vztahů.
No a pak se objevil pan Há, Honza číslo 3. A to bylo to pravé ??? Myslím si, že ano, dal mi léta pevného vztahu, dal mi dceru.
Hodně i vzal, hlavně ty nervy...o jeho zdraví atd. Ale bylo to pěkné. Zítra to budou už 3 měsíce, co jsem tu sama......bez něj.
Bože, zase emoce a city.....
Tak rychle radši ty stránky....
Litoměřice, Úštěk....Sever.....




Tak jsem si pocestovala v mysli i očima na obrazovce.

Ráno byla mlha, ale teď už se vyčasilo.



Klidný den všem.
💖💗❤💙💚💛💜





Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za návštěvu a brzy zase na viděnou...

...pěkně se nám

 ochladilo.... Dnešní nebe je opravdu proměnlivé. Lakonicky, řečí předpovědi počasí, je polojasno. ...knihovna v části Vily paní Lipčíkové.....