čtvrtek 4. března 2021

...venku je mlha, nula a pocitově zase zima...

 Vstávala jsem zase brzy, čekám na nákup z https://www.rohlik.cz. Chtěla jsem ho až na pátek, kvůli pečivu, ale nějak jsem se "uklikla" na čtvrtek. No, nevadí. A už v 8 ráno, tak jsem připravená vyrazit. Pan Há ještě spí. Po očkování je unavenější a víc ho bolí klouby. Snad to brzy odezní.

Včera jsem měla rušné dopoledne. Nejdříve přišel balík z drogérie DM. Potřebovala jsem doplnit kapesníky, utěrky, prostředek na mytí nádobí v dřezu...A, přiznávám, i barvu na vlasy. Čas letí a moje odrosty už začínají být dost viditelné. Takže marnivá ženská. Když jsou ta kadeřnictví zavřená.... A něco chtěla i dcera, takže budeme mít zase na chvíli všechno doplněno. Obě.

Chvilku na to přišel balíček od https://www.knihykazda.cz. Něco pro Simonku k narozeninám, které se kvapem blíží a jednu dneska pošlu Ondrovi. 

Peter Wohlleben je od pohledu sympatický muž, lesník, skutečný milovník života a přírody. Já od něj četla knížku Tajný život stromů a moc se mi líbila. Píše ale i pro děti. Tohle je jedna z nich...


A něco pro Simonku, musím to zabalit a připravit na duben. Snad už bude líp....


A do třetice všeho dobrého dorazil i balíček z https://aktin.cz .
Pan Há si ráno dělá ke snídani ovesnou kaši, tak jsem mu koupila dvě příchutě, které v obchodě nemívají. Jednu krabici už rozdělal, hruška a skořice a samozřejmě semínka a druhá je ještě zabalená. On si do vloček v misce přidá vrchovatou lžíci těchto ochucených a už nic jiného. Mléko a ohřeje v mikrovlnce. Dietář, že. Nesmí sladké.
Potom jsem objednala 7 příchutí tyčinek New Bar, v obchodě jsem je ještě neviděla, jen v DM mají 5 druhů.
Dcera je dává Ondráškovi do školy na svačinu. Ne každý den, samozřejmě. I Simonka je jí. No, teď nechodí do školy ani na výlety, tak to musí sníst doma.....
A chtěla jsem ochutnat oříškové máslo, tak jsem vybrala slaný karamel z arašídů, se sladidly, aby mohl mlsat i pan Há. Mají tedy výběr přímo maximální.


A ještě jeden mlsek. Dětem srdíčka s čokoládou, ořechy, kokosem a javorovým sirupem na ochutnání.
 A nám s panem Há něco málo naslano. Ke sklenici vína....


Bude 8 hodin, za chvíli tu bude Rohlik, tak končím, možná jen ZATÍM....

Klidný den a zdraví všem.
💗💙💚💛💜



Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za návštěvu a brzy zase na viděnou...

...byla jsem zvědavá,

 jak můj oblíbený autor historických románů  Vlastimil Vondruška  píše o současnosti a budoucnosti....Tak jsem si koupila knížku/elektonicko...