středa 10. března 2021

...poobědová procházka

 spojená s návštěvou Zásilkovny.

Přišel mi balíček se startovací sadou na šití, velikonoční ozdoby vyražené a štítky s průchodkami vše z pratelného papíru.

Od https://www.washmpaper.cz .

Obrázky jsou z jejich e shopu..... Já na ně narazila někde na Instagramu, zaujalo mne to. Ve startovací sadě jsou dva kusy papíru 50x50 cm, chtěla bych zkusit ušít nějakou taštičku.



Uvařím so kávu, budu si prohlížet vzorníky papírů. Píše, že jsou pro inspiraci nebo drobné práce s papírem. Teď mě napadlo, že bych si do nich mohla nacvakat průchodky. Potom se ten čtvereček našije na potřebné míst  třeba na látce dokola a je to....




Tak tady dole jsou ty čtverečky s průchodkami.

V sobotu se tu má zastavit zeť s koberečkem a košíčky z e shopu Ikea, mají nově výdejní místo v Olomouci. Tak mu ty zajíce a vejce dám a děti si budou mít s čím hrát, malovat ? 

Cestou domů, na křižovatce u jedné ze starých vil, odborníci kácely strom.... Na zahradě už měli hromadu větví, jak je ale slaňují dolů, to jsem neviděla.
Ten starý neutěšený dům je Vila Hanse a Else Stratilových z roku 1933, kulturní památka. K tomu patří ten strom.😐


Tolik zážitků na jeden den.

Klidný den a zdraví všem.
💗💙💚💛💜







Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za návštěvu a brzy zase na viděnou...

...byla jsem zvědavá,

 jak můj oblíbený autor historických románů  Vlastimil Vondruška  píše o současnosti a budoucnosti....Tak jsem si koupila knížku/elektonicko...