neděle 7. března 2021

..dneska jen letmo....

 Venku bylo -5, ale sluníčko  a pohledy z oken a balkonu jako obyč.

Když pan Há ještě spal, četla jsem maily, vyřizovala poštu, přála kolegyni Boženě S. k dnešním narozeninám...A koukala na videa na YT.

Jedno je sice už rok staré, ale takové jarně upravovací, navíc jsme doma....všichni....tak třeba inspirace.

Renovace kuchyně pod 400 Euro.

Líbí se mi nová barva skříněk, závidím špajzku vedle kuchyně. Koneckonců i elán a šikovnost.


A tady je důkaz, že se v našich životech všechno opakuje a opakuje. Mladí se stěhují z Brna do Prahy, starosti s balením, klid a pohoda ženské části rodiny. Podle sledovanosti je Svět podle Katky oblíbený, já na něj narazila nedávno. Momentálně vydává každý den video o přípravách a přesunu...v těžké době pandemie.


Postě mi to něco připomíná. Mě před rokem. To už jsem začala pomalu vyšilovat, už jsem balila a vyprazdňovala skřínky. Panu Há se zdálo, že brzy, ale já věděla své. Byt v Ústí byl několik měsíců jako po bitvě, plno krabic / plných / podél zdí . Nepotřebné nádobí, knihy, oblečení po konečné revizi, co sebou... A byla jsem ráda, že jsem začala včas. Už jsem tu psala, že poslední balení pak už bylo z mé strany zoufalství a konec přehledu, co kde je. Navíc se koncem dubna začal připravovat i byt v Olomouci, tak si mákla dcera i zeť. Operace kulový blesk, Ještě, že už to mám za sebou.
V tomto bytě ještě nemám navrtané police na zdech, takže pořád tu vládně určitý druh nepořádku, krabice v pokojíku na okně, kytky plazivky, co budou na kraji police se mi plazí kam nechci, ale až bude PO.... Tak mi zeť navrtá police a bude to skoro to poslední...Ještě výměna některých zásuvek a vypínačů a natřít zábradlí na balkoně.....😂

A nakonec ještě foto naší malé doktorky....


Klidný den a zdraví všem.
💗💙💚💛💜







Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za návštěvu a brzy zase na viděnou...

...to bude na

 dlouhé lokte, ta moje léčba zlomených žeber. Vysadila jsem léky proti bolesti, no, zatím nic moc, ale žiju. Pořád spím v polosedě a nesmím ...