středa 31. března 2021

..škaredá středa....velikonočně....

 ...Ale v našem případě to platí i doopravdy, hihihi. 

Minulou sobotu nám praskla hadička s vodou a ventil WC ve zdi. To obstaral náš šikovný zeť. Potom další den praskla hadice ke sprše....to už jsem v OBI objednala k okénku sama a i sama vyměnila. S panem Há, samo. Tak do třetice dneska ráno praskla odpadová hadice pod dřezem v kuchyni. Nechtěla bych se rouhat, ale už toho bylo dost. Takové nenápadné závady.... Ale všechno strašně důležité pro žití. Tak zase hledat v sortimentu OBI hadici, objednat. Vyzvednout...Doma s panem Há společnými silami vyměnit. Proč OBI ? Protože ho máme před sebou, za jednou silnicí a kolejemi tramvaje. Každý večer nám září jejich neon do oken. Bohužel.

No, tak jsem si tam dneska koupila i nějaké kytky. Ale o tom možná jindy.

A osení do kuchyně pod barevná vejce. Teď ještě ne, samozřejmě. Zatím vejce dřevěná a svíčky ve tvaru vajec.



Venku je doslova letně, sedíme v pokoji s otevřenými dveřmi na balkon. Ale má se zase ochladit, uvidíme. Zrovna před chvílí jsem říkala panu Há, že jsem tady nikde neviděla břízy. V Ústí jich bylo před domem houf, a první známky jara jsou vidět právě na nich. První mají krásné něžně zelené lístečky. Tady je zase hodně lip, jasany, jehličnany. Ale břízu si nějak neuvědomuji. Musím se pořádně podívat, abych nešířila bludy. Ale z okna je nevidím.

Klidný den a zdraví všem.
💗💙💚💛💜





Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za návštěvu a brzy zase na viděnou...

...byla jsem zvědavá,

 jak můj oblíbený autor historických románů  Vlastimil Vondruška  píše o současnosti a budoucnosti....Tak jsem si koupila knížku/elektonicko...