pátek 13. listopadu 2020

...už bych se zase

 opakovala. S předpovědí počasí i s tím ostatním. Pohledem z balkonu....

Listí spadlo nějak rychle, co se divím, je listopad. Tenhle rok jsem prostě úplně mimo všechna roční období, počasí, prázdniny a vůbec všechno léty zažité. Teď navíc dobrovolně zavřená v bytě s minimem pohybu... Ve vlastní, tedy našem vlastním zájmu, Divný rok.

Větve trčí proti podmračenému nebi, hluk v bytě je ve špičce vyšší. Vzdálený hluk. Projíždějící auta nebylo přes listy stromů tolik slyšet, budu si na to muset zvyknout. Takové vzdálené hučení. A najednou mi ta silnice připadá nějak blíž. Taky to dělají světla aut. Na křižovatce před knihovnou tramvaje odbočují na konečnou a taky jsou víc slyšet, jak drnčí po kolejích.

Prostě to listí tlumilo. A vzdalovalo.😀






Včera ráno tu byla dcera s nákupem, trošku jsme popovídaly, ale pospíchala domů, zeť měl na home office konferenci, tak aby zahnala děti, aby měl chvíli klid.

Takže dneska k obědu brambory, květák a čerství salát.

Každý den se snažím něco málo douklidit. Už mám jen několik malých krabic s maličkostmi. Ale postrádám barevné papíry a obrázky, které jsem měla vytištěné, už dávno, na kvalitní tiskárně. No, asi jsem to v posledním tažení a zoufalství stěhování a balení vyhodila...Jinak nevím, nechce se mi tomu věřit. Už jsem obešla všechna místa, kde bych to mohla provizorně uložit, ale už jich moc není. Teď mě ještě napadla krabice s vánočními ozdobami ve sklepě. Ale pochybuji. Tu jsem totiž balila ještě v relativním klidu, takže nepředpokládám, že bych do ní ještě něco "nacpala" později.
Prostě stěhování je hrůza, po 40ti letém životě v bytě, nevím, jestli bych do toho šla, kdybych věděla....Ale já věděla....... Ale touha po dětech byla silnější. A teď trčím v bytě, sice chápu, že v mém zdravotním zájmu, a mluvím s nimi přes Skype....hihihi.
Bude líp....
Včera večer mi Zbyněk posla několik fotek z focení, které čas od času doma dělá....
....jedna....


Tak jo, nebudu fňukat a půjdu něco dělat.😂😀😁

Klidný den a zdraví všem.
💗💙💚💛💜



Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za návštěvu a brzy zase na viděnou...

...duben spěje, neodvratně,

 ke svému konci. Ve středu už bude prvního května. Čas běží jako splašený kůň.... Po chladných i mrazivých ránech zase jarní teploty okolo 1...