úterý 2. června 2020

...ne, že bych neměla

nic jiného na práci.....Ale čekám dopravce s knihovnou a válendou 2v1 do pokojíku...Takže potřebuju ticho abych slyšela zvonění mobilu, tak sedám k pc. Pan Há sleduje nějaký sport.....
Včerejší vymetenou modrou oblohu se studeným větrem vystřídala vyšší teplota, i vítr už není tak studený. Zato nebe je plné mraků a mráčků. Tady v rovině jsou trochu jiné, než byly u nás v podhůří...Tam se tvarovaly pro překonání vyšších poloh na pevnině, aby se pak rozvinuly pro rovinu. Vnitrozemí, jak říkám.
Tady je vnitrozemí všude dokola.😀


Jsem samá modřina, trochu to vypadá jako pozůstatky domácího násilí, ale nenene....To jen těžší kusy krabic a beden.... A moje malé množství destiček...I na nohách mám modřiny, ale fotky se moc nepovedly. A nač koukat stařeně na lýtka....Na rukách jsou to typická místa pro sevření prsty jiné ruky.
Levá, pravá. Už to mění barvu a mizí. Tak je čas na stěhování dalších krabic.


První relativně klidný den, s plánem jen být doma a něco málo dělat. Zítra tu bude rušno dost...Zase přijdou mladí s dětmi.

Dneska vařím bramboračku s houbami a rizoto s kuřecím masem a slaninou.

Jdu....

Hezký jarní den všem.
💗💙💚💛💜


Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za návštěvu a brzy zase na viděnou...

...pondělí a nový pokus

 o udržení si zdravého rozumu a zdraví povšechně. Pan Há pořád v nemocnici, stav se nelepší, po psychické stránce je na dně. Jediná jeho utk...