úterý 30. července 2024

...minulý týden nám

 toxikolegyně z Ústí n.L. poslala svůj test na kovid a upozornění na to, že je tu pořád a zase začíná bujet........


Tak pozor na to....Psala, že je jí děsně.....nová mutace kovidu

Doufám, že je jí už dobře, ahoj Aleno, dávej na sebe pozor....
💙💚💛💜

Já byla dneska zase brzo vzhůru, v noci, respektive před čtvrtou ráno, mě vzbudily duté rány. Nedokázala jsem to identifikovat, ale nakonec jsem zahlédla oranžové vesty na výpadovce, dělníci tam dávali nějaké zábrany před křižovatkou, tak nevím, co to zase bude za "stavbu". Jako by jich nebylo okolo dost.

Takže pak jen polehávání a před šestou jsem vstala. Byl pěkný chladek, tak jsem vyvětrala byt a připravila ho na denní horko. Ráno bylo jen 12 st.

Dcera jela do práce a vyfotila se ve svém novém triku, ráno tak akorát bez saka, snad jí nebude odpoledne horko. Byla u mne včera odpoledne a konečně si ho odvezla. Ale je to z Line od Vlněných sester, 53% bavlna, 33 viskoza a 14 len. Mělo by to být spíš chladivé.
Návod od Lene Holme Peacock Tee, přímo na přízi Line, moc pěkný návod. Sobě jsem udělala oversize a dceři menší....


Musím máknout na tom druhém triku, ale v tom teplu mě to hřálo na klíně a neklouzalo mi to na jehlicích/prstech. Už mám polovinu těla, rukávky hotové, protože příze bude tipťop....


Jsem prostě líná prokrastinující babka.....

 A konečně jsem dneska taky odsolila konvici na vodu/rychlovarnou i kapslový kávovar. A horkou vodu s kyselinou citronovou použila dál, v koupelně i dřezu v kuchyni.

Dneska žádné "upoutávky" na blogy a videa, když sedím v pokoji, mám puštěnou TV a sleduji olympiádu.

Klidné úterý všem.
A zdraví....
💖💗❤💙💚💛💜


Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za návštěvu a brzy zase na viděnou...

.. a protože

 v bytě snad za chvíli budou řemeslníci, sedám k PC a budu maličko surfovat.... Venku bylo zataženo vysokou frontou mraků, ale když jsem vst...