středa 17. července 2024

...včerejšek

 byl hrozný, psychicky...loučení se spolutchánem Evženem, + rodinná sešlost dvou klanů, skoro jako Romeo a Julie.....A tak i tělesně na hraně, bylo 32,33 stupňů, zničení byli nejen staří, ale i mladí. Jen ti nejmladší to zvládli.  Simonka si sice odřela nohu od pásku nových sandálků s kytičkami. Ale mlčela, nic neřekla, až večer. 

Podvečer všichni u nás, naši, pak mladí jeli domů a děti tu zůstaly. Večer fotbal, holky, Ondra kritizoval a fandil, prohrály...Simonka zpracovávala krabici na tablet, vše krásně vymalovala, klávesnici, obrazovku, přilepila myš ze zbytků krabice, má fantazii a nevadí jí si takhle hrát.

Dneska líné ráno, spala jsem dokonce o hodinu dýl...A šli jsme skrz stavbu silnice, po už hotovém chodníku, pro pečivo. Domů zkratkou přes areál gymnázia, pod stromy.


Teď zase každý "to své". K ničemu je nenutím, prošli jsme se, odpoledne možná půjdou s dcerou do aquaparku na dvě hodinky osvěžení. Pokud nebude pršet, protože se honí mraky a je zase děsně dusno.

A ještě něco botaniky. Nádherná kytka před naším domem.
Musela jsem si vyhledat. Ta bíla, samozřejmě....





Klidný den všem.
💖💗❤💙💚💛💜


Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za návštěvu a brzy zase na viděnou...

.. a protože

 v bytě snad za chvíli budou řemeslníci, sedám k PC a budu maličko surfovat.... Venku bylo zataženo vysokou frontou mraků, ale když jsem vst...