sobota 25. září 2021

...chodím, chodím

 maličko víc....Tím, že chodím pěšky do nemocnice za panem Há. A pokaždé jinudy, hledám to nejlepší/možná nejkratší......

Pod dětskou klinikou dodělávají park nebo něco přistavují, je to oploceno jako stavba. A na paneláku jedna z olomouckých velkoplošných maleb.



A tady už jsem venku z areálu, jdu alejí, dvojalejí, která odděluje výpadovku/tramvaj z města. V některých místech je tak zeleno, že snad lidi v panelácích mají klid od silnice a hluku.




A jsem kousek od domova, socha na louce pořád chybí. Snad jí restaurují ????


A tady skoro doma.....



JJ, tak to je fajn, když je teplo a sluníčko....pátek, sobota, snad i zítra.
Dneska jsme byli u pana Há tři, pak mě vzali mladí domů autem, Zbyněk mi/nám opravil světlo/vypínač v předsíni. Poseděli, odjeli.

Dneska jsem si ušila dva potahy na polštářky do ložnice, polštářky do školky z pomalované látky....jedny kraťasy z tepláčků ....vyžehlila jsem vyprané ubrusy a polštářky....
Zítra chci zkrátit dceři džíny a ještě něco, nevím už honem co.....Ty džíny jí dám v pondělí, až nás s panem Há poveze z nemocnice.

Tak jo, jdu si odpočinout u čtení. Romanťárny......poslední vydané v e- podobě z Alza knihy. Od této spisovatelky čtu už léta......hihihihi.


Hezký sobotní skoroletní večer všem.
💗💙💚💛💜










Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za návštěvu a brzy zase na viděnou...

...duben spěje, neodvratně,

 ke svému konci. Ve středu už bude prvního května. Čas běží jako splašený kůň.... Po chladných i mrazivých ránech zase jarní teploty okolo 1...