pondělí 21. srpna 2023

... parný víkend,

 hrozná noc a už zase se rtuť na teploměru blíží ke třicítce. Je 11 hodin dopoledne. Psala mi dcera, ať jdu odpoledne s deštníkem místo slunečníku a piju "i vodu". Hihihi. Jdu na sraz důchodek toxiholek k Uršule, preventivní opatření z dceřiny strany. Zná mě.. Pan Há je sice taky zničený teplem, ale snad  bude vše OK. Pro mě i pro něj.

Dneska toho moc nebude. Piju kafe z dalšího "pracovního" hrnku, který jsem si z práce vzala domů a přestěhovala sem....Možná i tenhle je od Kitty. Za ty roky jich bylo dost.


Po tomto víkendu sem dám upozornění jen na dvě videa.

Wild girl byla na jablkách v sadu, pak něco receptů. Od naložení na jablečný ocet přes sušení křížal,  pečení, džus s černým čajem a nakonec s dědou a rodiči snědli koláče i pečeninu....


A druhé video je od Krampolínky, nové příze u Vlniky, nové číslo časopisu ONA VÍ a stará kniha háčkování v němčině, z roku 1931.
Tak, Ona ví už jsem si koupila v elektronické podobě, na její doporučení. I předplatné na další...Něco mne zaujalo, tak proto, hihihi.


Na tabletu jsem si už stáhla aplikaci na čtení časopisů od digiportu a můžu číst. Jsem zvědavá, jak to bude třeba s návody, proto jsem si to dala na tablet a ne na mobil. Tam by to na mě bylo prťavé.

Za chvíli bude oběd, pak posedíme u kávy a okolo druhé hodiny jedu na tu návštěvu. Snad cestou nepadnu horkem. Vezmu to, po vystoupení z busu, zase Parkem Malého prince. Hledala jsem nějakou fotku parku, ale všude na netu spíš fotky staré. Od té doby, co jsme se sem přistěhovali a já tam byla před skoro třemi lety s dětmi, pěkně vyrostly stromy a cestou k Uršule budu mít i stín. Chvíli.
😀😁😂

Klidný den všem.
💖💗💙💚💛💜










1 komentář:

Děkuji za návštěvu a brzy zase na viděnou...

...byla jsem zvědavá,

 jak můj oblíbený autor historických románů  Vlastimil Vondruška  píše o současnosti a budoucnosti....Tak jsem si koupila knížku/elektonicko...