sobota 30. ledna 2021

...jako na apríla....

 Střídá se slunce s temnými mraky, na horách na východě padá sníh, tady tu a tam nějaká kapka. Ale už na Svatém kopečku je to vidět, to sněžení.

Dopoledne se tu zastavila dcera, byla si v práci něco dodělat. A pak na skok k nám. Popovídali jsme, podrbaly... a bylo to fajn. Probraly jsme Netflix a knihy, děti, vaření, její práci....Vypily jedno kafe a jela vařit.

Dopletla jsem po obědě jednu ponožku, chtěla jsem jí jen kotníkovou, mám jí tak o 5 řad vyšší, ale to nevadí. Na domácí nošení a aby vyšla příze na obě. Zbytek ze syslírny.

A počítadlo řad je od https://www.vlnenesestry.cz v mé akci. Podzimní "hit".👍Předvánoční.



Teď si čtu.
 Jinak jsem dokoukala poslední díl Bridgertonovi na Netflixu.
Místo sledování  české TV. Tu má pan Há na sport a já Netflix se sluchátky na mobilu...
Mám všechny díly knih /8/ od Julia Qiunn. Tedy eknih.
První série je podle prvního dílu Vévoda a já. Už budou spouštět druhou sérii.
Romanťárna až za hrob, ale....

Klidný den a zdraví všem.
💗💙💚💛💜

Jeden z komentářů o seriálu pod úvodem ČSFD: Shoduju se s ním....
Elyonka
 ****

Já tuhle éru prostě zbožňuju. Přestože by se mi moc líbilo chodit na plesy a celé dny jen vyšívat, malovat a učit se hrá na piano, tak si vždycky uvědomím, jak jsem ráda, že v té době nežiju, Ženy to měly obzvlášť těžké, ale stejně jako v životě se na někdy štěstí usmálo a někdy zase ne. Příběh se mi moc líbil. Já tyhle romantické zápletky mám moc ráda. Sledování jsem si užila i když od začátku víte, jak to dopadne.:) Kostýmy byly moc krásné, i když historicky absolutně neadekvátní a nepřesné, ale stejně mám sto chutí si nějaké takové šaty hned pořídit. Hudba skvěle doplňovala atmosféru a užila jsem si i kameru. A taky to má ode mě plusové body za to, že tam bylo víc nahých pánských hýždí než dámských ňader. Zkrátka jde vidět, že si tvůrci uvědomili, že jejich cílovka jsou hlavně ženy.;) Jako odpočinková zábava na dlouhý víkend ideální.:) Těším se na další sérii.:)






Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za návštěvu a brzy zase na viděnou...

...duben spěje, neodvratně,

 ke svému konci. Ve středu už bude prvního května. Čas běží jako splašený kůň.... Po chladných i mrazivých ránech zase jarní teploty okolo 1...