sobota 16. ledna 2021

...sobota a výlet

s mladíky na pláž.... Někdo spěchá na hory a sníh, já v teple domova a hlavně před nákazou v bezpečí....na pláž....

To by koukali, chlapci, jaká babka sleduje na YT jejich život v LA, hihihi. Tak takhle já jezdím na výlety, tam, kam se nikdy v životě nepodívám.😀

To je  vysvětlení proč sleduji tolik rozličných blogů a i příspěvků na Instagramu z celého světa. Můj tatínek by řekl "prstem po mapě", já zase říkám očima a ušima na virtuální mapě světa. No, virtuální pro mne z křesla, že. Pro mladé skutečný svět.

Dneska tedy Oxnard CA USA s Michalem Šoporem a jeho kamarády.....


Nesleduji každý příspěvek, spousta věcí je už mimo mou mísu, ale výlety mám ráda....😃
A křupaví mladíci mi nikdy nevadili...no babo, co to píšeš, že se ve svém věku trochu nestydíš...
Ne, nestydím....😀

Dneska jsem si po dlouhé době přispala. Asi k tomu přispěla i sklenice mléka ve tři hodiny ráno. Svítí tady sluníčko, ale nefotím z okna, abych svými fotkami nebyla tak monotématická. I když i to zase přijde. Je bílo, pocukrováno, žádné závěje, hihihi.
Podle denního plánu na sobotu budu za chvíli volat mojí mamince na severozápad. A potom prádlo, vaření oběda. Po obědě chci zkompletovat deku. Zadní stranu, výplň i přední stranu, sešpendlit a vymyslet, jak prošiju.
Takže tak.

Klidný den a zdraví všem.
💗💙💚💛💜

 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za návštěvu a brzy zase na viděnou...

...duben spěje, neodvratně,

 ke svému konci. Ve středu už bude prvního května. Čas běží jako splašený kůň.... Po chladných i mrazivých ránech zase jarní teploty okolo 1...