sobota 25. července 2020

...další dusný den

bez deště. Moje já by to potřebovalo, tu vlhkost.
Dopoledne jsem se věnovala rodinnému životu, myslím tím povinnosti. Nákup pečiva, rajčata, cibulku, párek, růžové víno / hihihi /, dneska vařím lečo k večeři.
Potom oběd, trochu jsem se motala okolo utírání prachu, došívala a začišťovala jsem tu zmenšenou deku, prostě od každého kousek.
Po obědě jsem si schrupla, ale neměla jsem to dělat, protože pak jsem vstávala levou nohou...naštěstí mi dobré kafíčko pomohlo zvednout náladu. taky mi skypovala dcera, už dorazili na jih.
Vacenovice, bydlí v soukromí, co jsem viděla, pěkné ubytování, počasí jim zatím přeje....

Cestou se zastavili na Brněnské přehradě, jeli "parníkem" na hrad Veveří, pak pokračovali dál na jih...


Musela jsem sem dát fotky tak, abych tam měla Simonku i Ondráška.....

Lidí prý všude dost, ale oni jsou vybaveni, poučeni a připraveni na všechny eventuality...že. Zbyněk je v těchto věcech, hygiena a dodržování všeho spojeného s hygienou..., odjakživa velmi důsledný, což cením. Až si někdy říkám, že by se ty děti měli víc "promořit" a zašpinit. Ale radši jsem, že je táta hlídá. A dcera ? Odjakživa byla zvyklá, že jsem pracovala v rizikovém a infekčním prostředí, ona sama je z laboratoře zvyklá na opatrnost a obezřetnost. Přestože se nevěnuje přímo infekčnímu  biologickému materiálu na zpracování. Konečně, každý biologický materiál může být potencionálně čímkoli pozitivní.
Vzpomínám, jak začala obava z AIDS...a kde je strach nyní ????

S myslí u dětí....jdu dodělat večeři a sednout si s panem Há nad sklenku vína....

                                                         Pohodový letní večer všem.
                                                                💗💙💚💛💜




1 komentář:

  1. Mladí hezky výletují.Děti jsou určitě spokojené.Syn také cestuje s přítelkyní,mají v plánu Jižní Čechy a Jižní Moravu,tak jsem zase vytáhla roušky a pár jsem jich na cestu přibalila s poučením,aby nevyhledávali žádné kontakty.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a brzy zase na viděnou...

...chvíle klidu

 před příjezdem dcery s vnukem. Nebudu o víkendu sama..... Dopletla jsem včera  přízový svetřík  Peacock Tee , ale budu ještě připlétat cca ...