úterý 22. října 2019

...mlha, mlha, mlha....

Hustá mlha mě, nás, odradila od cesty na domek. zase tam  tak moc nespěcháme a já nerada v mlze jezdím. Taková, jaká tu byla před cca 30ti a více lety...Ale není špinavá a dusivá. Přesto nikam nejedu. Zatím. Uvidíme po obědě.

Tak jsem si četla, jako vždycky do jedné v noci, když mě něco zaujme....
Tuhle knížku jsem měla vyhlédnutou delší dobu a čekala jsem na slevu....jak to někdy i u e-knih bývá, ale zatím nic....tak jsem si jí koupila, i za tu cenu. Nemám trpělivost čekat, je fajn odpočinková, plná nápadů na vaření a cestování prstem po mapě New Yorku, hihihi.

Přesně taková, jakou jsem po odjezdu dětí potřebovala.


A abych byla ještě optimističtější, koukla jsem včera na film, ještě, že existuje https://www.iprima.cz/filmy/zeny-v-behu.....



Je pravda, že jsou filmy, které mne nadchly víc a rychleji, myslím české filmy, ale i tenhle má své kouzlo. A mám ráda OndřejeVetchého i Zlatu Adamovskou.

A aby toho nebylo málo, ještě jsem narazila na zajímavý blog o drobnostech, které si můžete vyrobit a zpříjemnit si život, třeba..

DIY Tea Bags....


Takový hrnek mám, ale s puntíky....


Tak, to by asi pro dnešek stačilo, jdu ještě chvíli číst blogy...a pak už bude oběd.....

                                                    Hezký den všem.
                                                    💗💙💚💛💜

                     

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za návštěvu a brzy zase na viděnou...

...to bude na

 dlouhé lokte, ta moje léčba zlomených žeber. Vysadila jsem léky proti bolesti, no, zatím nic moc, ale žiju. Pořád spím v polosedě a nesmím ...