pondělí 21. října 2019

...důvodem,

proč mladí odjeli v sobotu a ne v neděli, bylo to, že dcera šla s Ondráškem na "randíčko" a do divadla na "Lontranda a Zubejdu". Musí to někdy s dětmi  "dělit", protože Ondra je žárlivý a majetnický oproti Simonce. Tak aby si mámu užil sám. Ještě jsem s ní nemluvila o tom, jak se mu divadlo líbilo.
Jasně si pamatuju , že ta žárlivost není neobvyklá, třeba Radka by o tom, svého času, mohla vyprávět...Proto mě posiluje i její zkušenost a vědomí, že TO přejde. Ale tak to v životě prostě je.

Jsou den pryč a já bojuji se stýskáním, ale bude líp....To lepší ještě bude, přeci.....

Tohle fotil zeť v sobotu před odjezdem....a Simonku včera, když byli spolu sami venku... a Ondru v sobotu odpoledne se spolubabičkou a bratranci, zase už na chatě v potoce....už po cestě od nás.


A co já ???
 Já si rozprostřela na sedačce svoje pletení a pokusím se to brzy dodělat.Všechno, hihi. Za pomoci dcery jsem si v pátek koupila návod na Ravelry, na čepici, takže další kousek pletení mě čeká. 
Návod je i v češtině, překlad Vlněných sester. Děkuju.
Nemám barvu v tiskárně, tak ilustrační foto z Ravelry.


To na košíčku je další svetr...zatím jsem jen malinko pod krkem....Začala jsem to doma, když jsem neměla do čeho "píchnout" a ten druhý byl na domku. A vlna od Vlněných sester....


A taky čtu....Mileniu č.6. Tři byly od Stiega Larssona, zemřel. Tři další od Davida Lagercrantze.


Už mám zapálenou svíčku, v přítmí od pochmurného počasí dělá den jasnější a snad i veselejší....

Hezký den všem.
💗💙💚💛💜

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za návštěvu a brzy zase na viděnou...

...to bude na

 dlouhé lokte, ta moje léčba zlomených žeber. Vysadila jsem léky proti bolesti, no, zatím nic moc, ale žiju. Pořád spím v polosedě a nesmím ...