neděle 31. března 2024

...smrkající, kašlající,

 zduřelé nosní sliznice, po ránu jsem jako huhlající bubák. Vzhledem k saharskému prachu v ovzduší se nedivím, nachlazená totiž nejsem. Takže taková alergijka...

Venku teplota lehce pod 20 stupňů, ale dost fouká, pořád je mlžný opar.

V pátek jsem od mladých dostala kytku v květináči, aby mi tu nebylo přes svátky jen s panem Há smutno, oni se zastaví až v pondělí cestou domů z chaty.


Kala, tak jsme hned vzpomínaly, že ona měla svatební kytku ze žlutých kal, hned mi poslala i fotku s panem Há....ach jo, jak ten čas letí.


Jsem ráda, že na chatu jeli, procházky v lese, no vzduch dneska nevyzdvihuju/viz saharský prach a jiná volnost než v bytě i městě. Toho si užijí přes týden dost.
Tak, tady moje holčičky barví vejce....za chatou...





Dneska já nejsem nic moc, jsem zvědavá, jak rychle si zvyknu na změnu času.

V Koreji se mladá rodina přestěhovala do domu. Před rokem vymysleli, na podzim začala stavba, příští týden bude plnit nábytkem a věcmi.


V Číně pro změnu doba smržů.....


A něco z našich luhů a hájů, tedy povídání o pletení, přízích a návodech, druhé vedle Vlněných sester, které sleduji déle.... Z Plzně. Mají i videa s postupy práce, momentálně pletu ponožky s jejich bumerangovou patou....A jsem moc spokojená, pata je taková otevřenější, než jakou jsem dosud dělala.


Z jejich/=eshop...příze růžovka a háčkuju Simonce šatičky, mám nahozeno na "přízák" pro sebe. Ovšem, ten čeká, až po tom druhém, kde už dělám tělo...To zase někdy zdokumentuju.

Ještě jsem sem něco chtěla dát, ale nevzpomenu si....

Ale už jsem si vzpomněla. Třešňové srdce, Sandra z https://www.cherryheart.co.uk hihihi, se taky stěhovala, mimochodem. S rodinou do většího domu, dělala si zase svůj pracovní pokoj, o stěhování má taky tři videa. jen tak pro zajímavost, jestli je to v Anglii jako u nás, hihihi. Se stěhováním. A od té doby už dělala víc věcí, jednak do pracovny roletku, krabice, oblékla křeslo aj. Dodělala nádherný bílý přehoz přes postele, ze čtverců. A jiné a jiné...dneska si byla nabarvit své příze podle barevné palety na jednom papíru. Která se jí moc líbila. Ty barvy, paleta barev. Takže je ve videu vidět hlavně ta barvící část...Ve studiu, obchodě s přízemi. Adresa=odkaz pod videem ve více.....


Ještě přesně neví, co z toho udělá, ale nadšená je....



Klidný nedělní večer všem.
💖💗❤💙💚💛💜
















Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za návštěvu a brzy zase na viděnou...

..a je květen...

 Dva dny bylo skoro letní počasí, dneska už zase mraky, vítr a je i chladněji. Ráno bylo zvláštní světlo, tak zase pár pohledů z balkonu. Js...