sobota 2. března 2024

...tento víkend

 budeme s panem Há opravdu sami. Mladí jedou na chatu, jsme s dcerou domluvené na pondělí. Mají jarní prázdniny, letos ne hory, ale naopak naše velkoměsto...o tom příště.

Venku od včerejška přeháňky, na horách možná smíšené, ale teplota v Olomouci před polednem 10 stupňů.

Koukáme na biatlon a na atletiku, čteme si, já trochu i ve virtuálním světě...

Hamimommy v Koreji má před sebou perný měsíc. Nejen, že se stěhují.... Sleduji ji od doby bydlení v prvním i druhém pronajatém domě. Proto se nakonec rozhodli postavit si vlastní, poblíž jedněch rodičů. Do nového se stěhují během března, chvíli budou ale bydlet u babi s dědou, protože od března začíná v Koreji školní rok a Hami jde do první třídy...Jsem na stěhování, začátky ve škole a nový dům moc moc zvědavá.

Ve videu jen přípravy na stěhování, vyklízení potravin z mrazáku apod. A vaření z toho, aby bylo lehčí stěhování..... Pečení mrkvového dortu, s receptem, vaflí, taky i s receptem. U toho reklama na korejské čaje jedné firmy, lze objednat i přes Amazon, říká ona. A další návod na mls v létě i zimě affogato.

Tak tady je video.


💙💚

A další zajímavé video je z https://travelbible.cz/aljaska/
Mladí manželé, které sleduji, na lovu karibu....


Jiná země, jiný mrav. Kde jinde můžete lovit než ve skutečné divočině. Tam, kde je život drsný, nám se zdá krutý, ale někoho to plně uspokojuje. Ten život v divočině. Pro nás exotika, pro ně denodenní život.

💛💜

No a na blogu meradosti první připomínka Velikonoc. Ano, jsou už za necelý měsíc.

Tak a jdu dodělat oběd a užívat sobotu....

Klidný den všem.
💖💗❤💙💚💛💜




Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za návštěvu a brzy zase na viděnou...

...to bude na

 dlouhé lokte, ta moje léčba zlomených žeber. Vysadila jsem léky proti bolesti, no, zatím nic moc, ale žiju. Pořád spím v polosedě a nesmím ...