sobota 13. listopadu 2021

...abych překonala tu

 dnešní hustou mlhu i "blbou" náladu po volbách/a pandemii.....píšu pár vřelých slov.....

Včera odpoledne jsem byla na vínku u Uršuly. Bylo to moc pěkné, pokecaly/podrbaly jsme, prohlídla jsem novinky v novém bytě a vůbec, bylo to fajn posezení. S lehkou opičkou jsem si našla cestu na autobus, trefila ten správný a pak od něj i domů. Pan Há ani necekl, nechal mne sníst skývu chleba se sádlem, umýt se a zaplout do postele....Kdyby kanón střílel, až do půlnoci jsem byla v limbu. Pak taky, ale už to bylo OK....hihihi. Už se těším na předvánoční slezinu holek z toxikologie v Olomouci....

No a dneska venku mlha jako mlíko, ještě neodešla, takže bude asi celý den. Mladí chtěli někam na rozhlednu, tak nevím, jestli nezměnili plány. Ale na kopcích může být jasno.

 Já si sedla k počítači a prohlížím poslední videa u mých oblíbenců.

SROS v Kambodži byla zase na pro mne neznámém ovoci, v češtině jsem nic nenašla, takže nevím...

💗

Apron pekla kynutý banánový chlebíček....

💙

Vege is dělala zelené těstoviny...mňam, tenhle recept brzy vyzkouším....

💚

A ještě jeden recept. V tom použité zdarvé kimči převáží to vepřové/bůček....hihihi. Dcera má zítra "kimči párty", budou hromadně nakládat kimči, tak je to i inspirace na něčí brzký oběd...Já včera použila do dušené zeleniny poslední zbytek ve sklenici, taky budu v dohledné době nakládat.

💛

A poslední dnešní videjko je pletařské. Pěkný vzorek. Jediné, co mne u téhle dívčiny zaráží, je pletení oček za zadní nit. Hladce jako anglicky a obrace taky za zadní nit. Asi to mají za normální pletení, protože to má ve všech případech pletení. Jednou to vyzkouším, jestli to "po mojemu" pletení vypadá stejně.

💜

Samozřejmé to nejsou všechna nová videa mých oblíbenců, jen to tady nechci zahltit. Příště zase něco z háčkování, patchworku, stavění domků/hihihi a jiných oblíbených činností.

Klidný den a zdraví všem.
💗💙💚💛💜











Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za návštěvu a brzy zase na viděnou...

...chvíle klidu

 před příjezdem dcery s vnukem. Nebudu o víkendu sama..... Dopletla jsem včera  přízový svetřík  Peacock Tee , ale budu ještě připlétat cca ...