úterý 23. října 2018

.../121/

Je tu zamračeno, ale kapek zatím moc nespadlo. Ani na vsi, mluvila jsem s maminkou. Kvůli nákupu a podobným věcem. Smutná zpráva, švagr je zase v nemocnici, je mi z toho smutno...Nám všem.


Chladno je jako v zimě, pan Há šel ale ven jen v koženém saku, přijde zase vymrzlý...Musel si jít pro léky k jedné lékařce a k obvodní snad na vakcínu proti chřipce.
Já tyhle věci nemůžu, mám sníženou imunitu a vždycky jsem to dost těžce odmarodila. Třeba jsem týden nemohla spát pro strašné bolesti nohou a všech kloubů. Tak radši neriskuju a začínám Céčkovat.
😏
Doteď jsem uklízela a rovnala skříň na látky, zase  smísit s látkami, co jsem odvezla na domek a nic z nich nedělala...a poklidit odstřižky a zbytky. A najít dva panely na trička pro děti, co jsme vloni /!!!/ s dcerou objednaly a nedošlo na ně.
Zvířata byla hned ušitá, ale na trika jsme se nějak nedostaly.....
😁
Včera jsem si natiskla návod na ponožky od  Petry Machové Kouřilové, Basic Socks That Rock, u Vlněných sester, je v češtině, pletou se shora a já se na to těším. Naučila jsem se je plést od špičky, tak to bude pro mne zase změna.
Děkuji za návod !
😙


Už jsem si vyznačila svoje míry, tak můžu začít. Já včera říkala, že páví šátek je otázka delší doby.
Našla jsem i nějaké zbytky úpletů, tak ušiju dětem nákrčníky a Simonce kalhoty podle jiného střihu....legínky. Tak doufám, že rozběhnu stroj, nějak mě po převozu zlobí...Musím si taky dojít koupit nové jehly a pár jiných drobností do galanterie.

Jdu.

Hezký den všem.
😛

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za návštěvu a brzy zase na viděnou...

...to bude na

 dlouhé lokte, ta moje léčba zlomených žeber. Vysadila jsem léky proti bolesti, no, zatím nic moc, ale žiju. Pořád spím v polosedě a nesmím ...