pondělí 22. října 2018

.../120/

A je tu pondělí.
Jak vidno, podzim je tu, s typickými mlhami, jen nejsou smradlavé jako v našich mladších letech.


Vstala jsem čerstvá a plná chuti do díla. Tak si jen přečtu maily, najdu a koupím střih na tričko pro Ondráška s raglánovými rukávy, pak najdu střih na tepláčky pro Simonku a bude oběd....hihihi.
Tohle léto jsem málo šila, až na poslední dny v září. Zato jsem hodně četla. A nakupovala knihy. Vždycky si slibuji, jen dvě knihy měsíčně, cca 400-500 Kč, elektronické. A pak jsou to knihy čtyři a zase čtyři....Ale je to jedna z mých málo neřestí, a ještě na ní mám, hihihi. Navíc jsem nakazila i pana Há, on čte na Kindle a já v tabletu....Tak jsme na ty knihy vlastně dva, že.
Tohle je poslední koupená knížka, byla v předprodeji o 100 Kč levnější, dneska jsem si jí stáhla celou. Je na Alza, potom nakupuji knihy ještě na Kosmasu.
Zatím jsem přečetla jen úvod a pak jsem radši tablet odložila, zase bych četla a četla.
A to nemám v plánu. Kupodivu, je to román pro ženy, trochu změna od mých detektivek.


Poslední detektivkou byl Ztracený od Jima Weavera, konec mě zaskočil, snad nechce mého oblíbeného Rakera doopravdy ukončit ????? Asi jo, byl tam na konci pohřeb, ale čí ????
Toto léto jsem přečetla všechno, co u nás od něj elektronicky vyšlo.
K tomu děti, zahrada, prababička / a sestra se švagrem, co marodí....jediná smutnost tohoto léta..../, bylo to ale jinak krásné léto.


A už je venku mlha i v části sídliště nad ložnicí, na východ, mlha stoupá. Podle rosničkářů by mělo pršet, jsem dost zvědavá.
Pomalu přemýšlím nad dárky k Vánocům, něco málo už mám, ale spíš se zaměřím na atmosféru, letos tu budeme mít už před svátky dceru s dětmi. Zeť přijede těsně před Štědrým dnem. Jedna z výhod rodičovské, že si děti užijeme. A důchodu... Děkuji, dcero naše.....

Foto z Litomyšle, cestou od nás.
Rostou jako z vody.


Děkuji všem, co se u mne zastaví a sdílí se mnou moje myšlenky a názory...Někdy asi i nevyvážené, ale takoví jsme my lidé, rozdílní....

Hezký den všem.
😃

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za návštěvu a brzy zase na viděnou...

...to bude na

 dlouhé lokte, ta moje léčba zlomených žeber. Vysadila jsem léky proti bolesti, no, zatím nic moc, ale žiju. Pořád spím v polosedě a nesmím ...