středa 10. dubna 2024

... po dnech sucha a horka

 dneska okolo osmé hodiny začalo pršet. Momentálně je vlhko, mrholí a ve vzduchu je spousta vlhkosti. Stačí jen otevřít dveře na balkon a cítím drobné kapičky...Ta zelená barva je nádherná pastva pro moje oči. I ten provoz je méně slyšet i vidět.





Jak jsem včera psala, byly jsme na koncertě, hlavně tedy našich Berunek, hihihi.


Naše mávající berunka.






Bylo to krásné. První zpíval velký sbor Campannela, potom naše Berunky, po nich polovina Campannely. Ta, která je pozvaná do Japonska a pilně nacvičuje...Jako prvním nám předvedli něco, co budou zpívat tam...No a nakonec Broučci, kde ještě minulý školní rok byla i Simonka.

Dneska prší, bodejť by ne, když jdu k Uršule na posezení toxiholek....To buď na cestu prší nebo hustě padá sníh. Nebo jen fučí. Skoro nikdy klid a slunce.

A abych nebyla dneska bez videjíček z YT. O víkendu jsem objevila videa ze Skotska, nádherná příroda, krásný starý domek a sem dám video ne úplně nové. Svatba  ve skotské krajině. Opravdu velmi skotská svatba. 


A poslední.....


Je dobré vyhledat si pod videem vpravo titulky, protože ona mluví i z mé duše....
A to nádherné, byť ledové, moře.....


Klidný den všem.
💖💗❤💙💚💛💜














Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za návštěvu a brzy zase na viděnou...

..a je květen...

 Dva dny bylo skoro letní počasí, dneska už zase mraky, vítr a je i chladněji. Ráno bylo zvláštní světlo, tak zase pár pohledů z balkonu. Js...