sobota 9. dubna 2022

...za kamny budeme,

pokud nám v paneláku přitopí/hihihi, protože venku se čerti žení.

V Olomouci prší, mrholí, duje studený vítr a umím si představit počasí ve vyšších polohách.



Včerejší večer jsem pobyla ve společnosti Vlněných sester s Petrou Machovou Kouřilovou, bylo to moc pěkné posezení v přímém přenosu pro aktivní účastnice MKALu.


Mnohé spolupletařky koncem večera psaly, že už mají první část hotovou celou, tak rychlá já zase nejsem. Chvíli jsem jen poslouchala a nepletla. Mám na to týden, než bude druhá část. Taková ta soutěživost, či co to je, mě už dávno přešla. Pokud jsem jí někdy vůbec měla.
Jen ještě jedno upozornění k VS, 11.6. bude v Brně v Lužánkách/parku zase veřejné pletení s VS.

Já dneska vstávala brzo, trochu douklízela ze včerejška, zalila kytky, vyprala prádlo a pověsila. Oběd mám hotový. Jsem sama doma, pana Há jsem včera ráno, s dcerou, odvezla do nemocnice. Ne, nic akutního, jen ty otoky.....Takže mě čekají denní procházky za ním. Leží v nové krásné budově, všechno, i chodby je supermoderní. Nová/20 let??? nemocnice v Ústí je moc pěkná, ale taková tmavší a domáčtější. Tady na chodbách samé sklo, kov a běloba. Ostré úhly a ještě i nezabydlenost. Ale pěkné !



Budova je přístupná nejlépe z Hněvotínské ulice/autobusy do města i na sídliště, navazuje proskleným "tunelem" na budovu s Emergency, která je taky novějšího času.
Domů jdu pěkně dolů z kopečka, projdu nemocnici okolo nové dětské kliniky, parku a jsem u nás na sídlišti. Nahoru je to trochu pomalejší, jak jsem se přesvědčila včera, kdy na mne chvíli dcera před budovou čekala...Navíc jsem doma nechala mobil, tak jsem se bála, aby nezačala bláznit a zmatkovat kdeže jsem....Prostě je to někdy hrůza, zapomenout na ty technické "vazby", hihihi.

Tak jdu....

Klidný den a zdraví všem.
💖💗💙💚💛💜









Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za návštěvu a brzy zase na viděnou...

...byla jsem zvědavá,

 jak můj oblíbený autor historických románů  Vlastimil Vondruška  píše o současnosti a budoucnosti....Tak jsem si koupila knížku/elektonicko...