čtvrtek 7. dubna 2022

...dva dny s dětmi....

 Po úterku jsem byla i ve středu pro Simonku ve školce, tentokrát už po obědě. A pak jsme šly ze školky přes město domů. Pěkná procházka, skoro 8000 kroků, hihihihi.

V Berzručových sadech mi Simonka ukázala, kam chodí se školkou na procházky a kde si hrají, rozuměj běhají a hulákají, hihihi.





Po tisíci.... schodech jsme vystoupaly na Parkánové zahrady.....






Krásně ořezané stromky na nádvoří Filozofické fakulty, sluneční hodiny.



Krásné dveře kostelů, dávám jen jedny, to bych to tu pěkně zaplavila....


A cesta pěšky zakončená na valu okolo Moravy, Simonka byla taky ucapkaná, ale nepohrdla ještě hřištěm.




No a pak už jsme byly u nich doma, malovala si, potom jsme spolu udělaly kuřátka z plstí/předstřihaná a nalepovací. Babička sešívala a Simonku to inspirovalo k večernímu vyšívání, to už jsem tam nebyla.


Když přišel ze školy a angličtiny Ondrášek, hned chtěl ven...Tak mu to máma po telefonu dovolila, já to sama nechtěla rozhodnout. Takže jsem ho moc neviděla, ale přišel přesně v pět, jak měl. No a za chvíli jim přišla máma s tátou a já se mohla chystat domů za panem Há.
Byla jsem tak unavená, že jsem si MUSELA jít lehnout na mne brzy a spala jsem celou noc. Tak jsem usoudila, že takových dnů mám potřebu víc....

Klidný den a zdraví všem.
💗💙💚💛💜










Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za návštěvu a brzy zase na viděnou...

...byla jsem zvědavá,

 jak můj oblíbený autor historických románů  Vlastimil Vondruška  píše o současnosti a budoucnosti....Tak jsem si koupila knížku/elektonicko...