čtvrtek 29. června 2023

...dny letí

 jako voda v rozbouřené řece, ještě dva dny a bude konec první poloviny roku 2023. Ještě jsem si na ten letopočet nezvykla a bude za chvíli fuč... A konec školního roku. A konec školkového života pro naší vnučku.


Každý den něco, v posledních dnech okolo pana Há. Na oční do nemocnice, následně na diabetologii, recepty, léky, objednávky inzulínů a senzorů.
Ještě, že existuje rezervace  receptů, je to dobrá služba. Jinak bych se naběhala po lékárnách dvojnásobně....
Potom sehnat "spádového" očaře, to je tedy taky pěkná fuška. Nikde neberou nové pacienty. Když si vzpomenu, jak jsem nám oběma nemohla sehnat praktického lékaře....A musela nám pomoct pojišťovna, bylo to frustrující. A nejdůležitější lékař pro pana Há, diabetolog, byl díky dceři a jejího pana profesora.... tlačenka na přeplněné místo....Ach jo.
Takže jsme na září připraveni. Kontrolní oční vyšetření u spádového očaře zajištěno, předoperační vyšetření a odběry krve u diabetoložky/praktické zajištěno..., Pak spousty kapání do očí před výkonem, jedny, druhé kapky, musela jsem si napsat itinerář.... Pak jedno oko, druhý den spádový lékař....kapání kapek, za týden druhé oko a zase ten samý kolotoč návštěv lékaře a kapání do očí....A snad to k něčemu bude....
💖💗💕
Při cestě do nemocnice jsem si všimla, že Franz Josef už nestojí. V dubnu ještě stál, byť bez střechy. Taky jsem to sem dávala.



minulost

budoucnost

Jinak pořád teplo, mraky se občas objeví, ale vodu shodí někde jinde. Už by to tady potřebovalo déšť.

Pletu, čtu si, vařím, uklízím, píšu si s Uršulou novinky v našem životě. Tedy ty poslední spojené s hledáním lékařů....






Dneska s pletením v ruce poslední předprázdninové Povídání s Vlněnými sestrami...Ještě jsem na to neměla čas to zkouknout.


💙💚

Klidný den všem.
💖💗💙💚💛💜











Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za návštěvu a brzy zase na viděnou...

...chvíle klidu

 před příjezdem dcery s vnukem. Nebudu o víkendu sama..... Dopletla jsem včera  přízový svetřík  Peacock Tee , ale budu ještě připlétat cca ...