neděle 7. května 2023

...slunné ráno,

 uvidíme, jak den bude pokračovat. Přála bych mladým na jejich výletě na jih Moravy pěkné počasí....Určitě sem dám příště něco o dalším malém výšlapu, který dneska podniknou.

Tady to jde. To počasí. Zatím. Konečně listy na odtlumení ruchu/i pohledu křižovatky kousek od domu...




Dostala jsem jeden obrázek z večera mladých, dcera v sobě nazapře pracovníka v laboratoři, hihihi. Já ještě umím zcela bez kontroly naplnit nádobu potřebným množstvím vody bez měření, letitý odhad laborantky, hihihi.
Taková veliká baňatá pipeta je ta "nasávačka" vína ze sudu....


Já začala další pletení šátku, na Ravelry je i český překlad/díky Vlněným sestrám i autorce šátku, která překlad dovolila... Takže návod na pletení může nakoupit i neznalec angličtiny. I cena jde, 7 dolarů se na výpise z účtu promění na cca 159 ??? Kč.
Já pletu z jednoho klubka Malabriga, které už mám dlouho a teď se mi hodilo i barevně do kontrastu s Arwettou. Jinak na mne působilo ponuře a navíc jsem slepá na pletení tmavých přízí, bohužel.
Zase jsem přerovnávala syslírnu přízí, do krabic z posledního nákupu v Ikea před 14 ??? dny. Letí to, ani už přesně nevím, hihihi. Takže jsem si oživila, CO tam mám a bude ještě jeden/zase jiný šátek huňáč podle S.Westa. Ten hotový jsem sem ještě nedala, protože nevím, KDO ho dostane...



Dneska jen drobnosti /prach, kytky, peru mopy, vaření, dvoje džíny pro dceru "na správku"/ a jiné drobnosti.

Klidný a spokojený den všem.
💖💗💙💚💛💜




Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za návštěvu a brzy zase na viděnou...

..a je květen...

 Dva dny bylo skoro letní počasí, dneska už zase mraky, vítr a je i chladněji. Ráno bylo zvláštní světlo, tak zase pár pohledů z balkonu. Js...