pátek 12. srpna 2022

...zase pátek,

 ten čas letí jako splašený.

Měli jsme tu na několik dní vnoučata, to nikdy není čas na psaní. Ruční práce a čtení. 

Takže jen několik fotek z dnešního rána, okolo domu ruch, sekačky trávy to trochu osekávaly. Jen tráva tolik nevyrostla, měla málo vláhy, jen jeden den pršelo.

Zeleň všeobecně je taková "zralá", pomalu se k nám bude plížit podzim....





Dopletla jsem jednu ponožku a nahodila druhou. Zkoušela jsem plést na své novince od Vlněných sester, třech jehlicích s lankem. Docela mi to šlo, jen mě z nezvyku na krátké jehličky víc bolí zápěstí. Prostě ten úchop jehlic v ruce je jiný. Tak jsem to přehodila na 5 ponožkovek. Ale zase se k tomu vrátím.



Občas jsem večer, když šly děti spát, upletla i pár řad na svetru, ale byla jsem tak unavená, že to pak radši odkládám, abych nenadělala víc chyb než užitku....

Včera jsem dopoledne uklidila byt, zalila kytky/místo středy, hihihi. A četla jsem si. Dneska budu víc vařit, něco vyperu a uvidím, do čeho se pustím. Rachot sekacích traktůrků ustal, asi se přesunuly o kousek dál. Trávy je opravdu málo, takže to byla spíš kosmetická úprava....a měli od města zaplaceno, že.

Jinak v mém okolí/Olomouci je jen u Uršuly na návštěvě dcera z Německa, asi jen na víkend.
 A z Ústí je Eva s mužem za synem Lukášem na Bornholmu. Už poslala několik fotek, těším se na její vyprávění zážitků.....

Jdu.

Klidný den a zdraví všem.
💖💗💙💚💛💜





Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za návštěvu a brzy zase na viděnou...

...hezké Velikonoce všem....

*obr. z Pinterestu