středa 4. března 2020

...je středa ?

Nějak jsem se zasekla v kalendáři, hihihi.
Ráno bylo modré nebe, ale od západu se začaly objevovat mohutné nadýchané bílé mraky. Než jsme splnily plán na dnešní dopoledne, trochu potemněly a už není tak pěkně.
Navíc bylo ve stínu i namrzlo, upadla jsem na pozvolném kopečku cestou ke garáži. Mám koukat....Ale zase jsem padla na svou pravou ruku, která ještě není úplně fit.


Zavezli jsme plné auto do sběrného dvora, pc, klávesnice, tablet,notebook, žehličku, mixér motor, nejen tedy věci z garáže, ale i domku a domova. Nějaké plechovky s barvou, plechovky  a plechovky a plechovky...pan Há schraňoval na vyjetý olej a já nevím na co ještě....No nic.....Chvíli jsme to s pánem různě rozhazovali po kontejnerech....
Pak jsme zajeli do Tamdy / vitnamský hypermarket /, koupit mé sestře velká balení sojovek, já sobě taky jednu, kafíčka do kávovaru a dia sušenky pro mou maminku a pro pana Há / a mě ke kafi taky.....hihihi/.
Cestou domů jsme měli štěstí na úplně prázdnou benzinku, tak ještě benzín, odvézt auto do garáže a domů. Akorát byl čas na oběd. Ufff.
Po obědě jsem zjistila, že Vlněné sestry mají nové povídání, tak koukám....


A pak snad ještě něco někde uklidím a vyhodím a porovnám...😀😁😅

Hezký den všem.
💗💙💚💛💜

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za návštěvu a brzy zase na viděnou...

..a je květen...

 Dva dny bylo skoro letní počasí, dneska už zase mraky, vítr a je i chladněji. Ráno bylo zvláštní světlo, tak zase pár pohledů z balkonu. Js...