čtvrtek 29. března 2018

.../49/

A je tu poslední den před velikonočními svátky.
Celou noc pršelo a foukal dost silný vítr.
Ráno bylo takové zvláštní světlo....Ale teď už je zase větrno a zataženo.



Dopoledne jsem byla pro recepty. Můj pan doktor si vzal dovolenou, tak jsem pobyla dvě hodiny ve frontě u druhého...Bylo to děsné a únavné. On měl zase problém...někde asi vytrousil svou kartu a pracovní klíče...a navíc chodil do čekárny kontrolovat, jestli lidi neodešli....či co....Byla jsem z něj taky trochu  vyvedená z míry. No a v lékárně mě zaskočili taky, ten nejvíc potřebný lék nemají a bude až v úterý. Takže dopoledne zmařené a výsledek nic moc.
Potom jsem ještě došla pro chleba a nějakou zeleninu a dopotácela jsem se domů skoro před polednem. ještě, že jsem měla ještě jídlo na ohřátí.

Panu Há už je líp, tak jsem v klidu. On má strašně nízký práh bolesti, odjakživa, tak všechno mooooc prožívá a proheká...a hudrá na stáří.
Počasí není nic moc na práce na zahradě a tak pojedeme asi jen na návštěvu k mojí mamince. Budou tam sice i synovci a přijede možná i Jirka s rodinkou, tak nevím. Ona větší "davy" špatně dává, je rychle unavená a jak špatně slyší, tak z toho taky moc nemá. Uvidím. každý den s ní mluvím telefonem, tak to zjistím a přizpůsobíme se.

Stroje pracují, myčka myje, pekárna peče. Tak to jen kontroluji. A vymýšlím, co budu dělat.

                                                        Hezký den všem.



Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za návštěvu a brzy zase na viděnou...

...dneska mě žebra

 bolí hrozně, asi se přidala i zpětná změna jara k zimě.....A vstavala jsem levou zadní a ještě asi nebyla moje, hihihi. A vůbec k lepšení n...