středa 28. března 2018

.../48/

Dneska od rána prší.
A mě bolí hlava a motám se jako vřeteno. Ne, momentálně už je mi líp. Ráno jsem se totiž v šest probudila jako leknutím, vylítla jsem z postele....a koukala, že se nic neděje, že se mi asi něco bláznivého zdálo. Ale hlava mě z toho rozbolela, musela jsem si vzít Saridon.
Byla jsem si v Zásilkovně vyzvednout balíček od http://domapro.cz, plastová víčka, gumičky a klipsy na sklenice Weck. Velmi rychlá služba.....
A od oběda už nic nebudu dělat. Jen drobnosti, pan Há jde v podvečer na schůzku vlastníků garáží.Budu tak dvě hodiny SAMA doma. Hihihi.

Takhle to tu dneska vypadá, hory nejsou pro mlhu vidět.


Velikonoce ve dřevě a vosku....Ale obarvila jsem si cibulí výdutky a vodu nechala ještě na obarvení vajec na pondělí. A do kuchyně na stůl dala nové maličké hyacinty. A v chladu ve špajzu v mezipatře mám jedny ještě pro babičku Toničku. Zítra chci péct bochánek a možná zase jednou i chleba. V pekárně.


Ořechy, které čekají na pana Há a vylouskání...Zajíc svíčka od loňska. Dcera taky jednu nevypálila, říkala, že se doma nechystala dělat velikonoční výzdobu, když měli jet k nám....A bude to muset "dohonit". Ondášek je nemocný, snad se to Simonce vyhne.


Velikonoční kvetení...Když už jsem u kvetení...Loni mi hvězdníky, každý, kvetly 2x za sebou. A letos mají jen listy. Všech pět. No, uvidíme za rok...Asi si to odbyly loni.


A malé háčkování na dobrou noc.


Jdu si sednout do pokoje, tady v ložnici je dneska nějaká zima. Nebo, že by na mě něco lezlo ?

Jdu.
Hezkou škaredou středu všem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za návštěvu a brzy zase na viděnou...

...to bude na

 dlouhé lokte, ta moje léčba zlomených žeber. Vysadila jsem léky proti bolesti, no, zatím nic moc, ale žiju. Pořád spím v polosedě a nesmím ...