pátek 23. března 2018

.../45/

Pátek ráno a musím konstatovat, že už jsou tady....
Kdo ?
No přece divoká prasata !
Samozřejmě ne momentálně, ale pěkně potichoučku v noci.
Přes silnici je vidět garážové družstvo, tedy vlastníci garáží. I my tam jednu máme. A pod ní vede ulice Jana Zajíce. A domy okolo ní jsou okrajem sídliště směrem k Bukovu a Božtěšicím /čtvrti města/. Je to tam celé pěkně rozryté od divokých prasat, co tam někde v houští žijí. Vždycky mě to udivuje, když tam jezdím s kočárkem / je to jinak klidná ulice /, že s tím nikdo nic nedělá. A vida, už přeběhla i dost frekventovanou okružní silnici celé Severní Terasy a máme je i tady....

Dneska pro změnu listopadové počasí. Včera sice celé odpoledne posněhávalo, ale bylo to mokré a pak už i pršelo. A mlha, naše kamarádka.


Zimní svíčka a jarní kytička.


A malé háčkování.
Prostě nevydržím sedět naplano, hihihi.


Dneska došiji O. tepláčky, pak snad udělám dodělávky s navlékáním gumiček do všeho, co jsem ušila. Doplétám ponoženky pro S., ale nějak mi to nejde, už jsem 2x párala, ta druhá se mi zdá větší, i když stejný počet ok....no nevím. 
Pan Há kouká na sport, já před tím sledovala informace o výbuchu v Kralupech, je to hrůza. Jen se bojím, že za tím byl nějaký šlendrián, levná firma se zahraničními dělníky....Aby to nebylo jako u nás, s naší střechou a spadlým mladíkem...ze 7.patra, přežil, spadl na stromek...Taky to byl synovec zahraničního dělníka české firmy, přijel za strejdou podívat se..... a měl slíbenou práci u téže firmy...Tak už pomáhal. A zmrzačil se a firmu / a sebe / zatížil výdaji za svou léčbu....A vyšetřování policie...No nic, nechám úvah....Je mi těch lidí líto, jejich rodin.

Mlha klesá, už je nedohledno na kopce a pomalu i na vzdálenější domy.

Jdu pracovat.

Hezký pátek všem.
A děkuji za vaše návštěvy u mne.....💖😀


Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za návštěvu a brzy zase na viděnou...

...dneska mě žebra

 bolí hrozně, asi se přidala i zpětná změna jara k zimě.....A vstavala jsem levou zadní a ještě asi nebyla moje, hihihi. A vůbec k lepšení n...