neděle 18. března 2018

.../41/

Dneska ráno na chvíli vykouklo slunce, ale už se to zase kalí....Venku je -7 a nasněženo. Včera sněžilo po chvilkách celý den. Prostě takový malý prosinec.
Nevím k čemu je předpověď počasí v TV, včera se nám na mapě na dnešek skvěla teplota -2. Prostě je to takový ODHAD. Mám vytipované "rosničky", kterým se ta předpověď vůbec nedaří a jediný muž mezi nimi má vždy pravdu....Myslím teď předpověď v 18 a 19 hodin.
Peru poslední pračku, osušky a ručníky, vaření mě čeká a odpoledne příprava na šití na zítra.
Psala mi Uršula, připomínala sraz důchodek v úterý.
Taky musím zajít ke svému lékaři pro recepty. V pátek jsem byla na kontrole destiček, lepší už to asi nebude....Pokusně jsme vysadily medikaci. Kontrola za měsíc...ach jo.
Pan Há tak +-, posedává, chodí po bytě a pohekává....znáte chlapy, když je něco booolí.
Takže tak.
Trochu pletu ty ponoženky, a čtu si blogy a hledám inspiraci na netu.


Pro porovnání, jak velké je 400 g klubko oproti 10měsíční holčičce. Docela si s ním pohrála, ale pak jsme jí ho musely uzmout, když se rozhodla motat...


Tak jsem si udělala radost fotkou mých holčiček a jdu zase něco malého dělat. Dojít do mezipatra do špajzu pro brambory a mléko, pověsit prádlo atd. atd. samé maličkosti, ze kterých se skládá  můj život seniorky.
Moc pěkně o tom "rozložení sil seniora" píše Rhonda Hetzel na svém blogu.
Každý den něco malého, trpělivost s ubývajícími silami a pořád život brát optimisticky.
A když jsem na té druhé straně zeměkoule, mám tam ještě jednu oblíbenkyni. Sice nevyšívám, ale chtěla bych být tak šikovná jako ona. Skloubit vyšívání s šitím, vařením, u ní hlavně pečením....Zrovna se jí narodila druhá vnučka....Jenny of Elefantz .

Jdu.
Nemusím, ale trpěla by kvalita mého psaní, hihihi.

Hezký zimní den všem.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za návštěvu a brzy zase na viděnou...

...to bude na

 dlouhé lokte, ta moje léčba zlomených žeber. Vysadila jsem léky proti bolesti, no, zatím nic moc, ale žiju. Pořád spím v polosedě a nesmím ...