čtvrtek 3. listopadu 2022

...brzy se nám maličko

 změní život. Dceři končí úvazek na fakultě a bude pracovat jinde. Dost velká změna pro jejich rodinku, ale změna je život.....Tak asi i trochu pro nás.

Takže se zapojím i já/my s panem Há, jak nejlépe budeme moci pomoct. Ale o tom jindy. Až na to za pár dnů dojde.

Venku je dneska mlha jako mléko, snad se trochu vyčasí, odpoledne vyzvedávám Simonku ve školce a vedu jí na tanečky.

Takže dopoledne vařím a procházela jsem u toho svoje oblíbenosti/oblíbené osoby, ve virtuálním světě.

Nejdříve jedna smutná zpráva, zemřela autorka knihy, podle které byl natočený film Julie a Julia...https://zena.aktualne.cz/zemrela-spisovatelka-powellova-podle-ktere-vznikl-film-o-var/r~3af05a445a7e11eda873ac1f6b220ee8/   RIP, byla velmi mladá.....



A teď honem na něco veselejšího. Projíždím své oblíbené blogy a tady ochutnávka ....

Petra z http://dedeckovazahrada.blogspot.com se zase pomalu vrací se psaním příspěvků. Vím, nemá to jednoduché, starost o práci, dva domy, z nichž jeden je pořád ve výstavbě/přestavbě https://uveliskuvpodoli.blogspot.com a je to asi mnohdy určitě vysilující. Ale je tady zpět a já mám radost.
💗

Evulekotule už je s rodinkou v Peru a ta nadmořská výška, kde momentálně jsou, by mne asi děsila. Ale i tam trvale žijí lidé.
Každý den, skoro každý, koukám, jestli není nový článek a krásné fotky. V posledních příspěvcích dává i fotky z roku 2008, kdy byli mladí svobodní partneři spolu TAM...A dneska mají sebou své tři děti.

💙

Maminka a fotografka Lucie začíná pomalu pomaloučku psát i na blog. Tentokrát recept na duchařský dort. Taky delší dobu nepsala, hodně se u nich změnilo, dvě děti, nový dům...a ona je perfektcionistka, hihihihi.

💚

Mirka, http://patchwork-mirka.blogspot.com , v poslední době můj guru přes patchwork, je tu pořád. Už zanechala zubařiny a věnuje se spoustě jiných věcí....Lapám její novinky v šití....ale ještě jsem se nevyhecovala něco nového začít. Snad v zimě....

💛

A ještě na skok do Nového Brunšvíku k http://theblessedhearth.blogspot.com. Ráda se ke své vrstevnici/cca +-....chodím dívat na úplně jiný život, než žiju já, my. jako TADY.

💜

Tak to bylo nakouknutí k některým mým oblíbencům. Je jich víc a bohužel je i dost těch, kteří psát přestali...čas, zdraví, nedej bůh život/i takovou tu jednu ženu mám, letí to, už to budou dva roky...Jojo, čas nám letí všem stejně, jen mladí to, naštěstí, tolik nepociťují.

A rychle pryč od tématu života a smrti...Copak jsme dneska měli k obědu ? Zase bezmasé jídlo/ včera omáčka z hub a rýže, dneska něco exotičtějšího....hihihi.

baklažán/lilek


A bylo to dobré....

A ještě jedno video, je od Dvou tátů a moc pěkně na něm mluví o přechodu svých dcer do první třídy, vesele i vážně...


A zase se nechci opakovat. Mají v sobě oba něco tak charizmatického, co člověka nutí je sledovat. A jejich vztah k dcerám je fantastický. Je to jeden z hlavních smyslů jejich života. Což často chybí u mnoha heterosexuálních partnerů, sorry....A pak posloucháme, že rodina je máma, táta a děti. Někdy je mi větším vzorem lásky a výchovy máma a máma nebo Dva tátové, hihihi.
💖💗💙💚💛💜

A dost bylo dneska duhových srdcí....

Klidný den všem.
💖💗💙💚💛💜





Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za návštěvu a brzy zase na viděnou...

...byla jsem zvědavá,

 jak můj oblíbený autor historických románů  Vlastimil Vondruška  píše o současnosti a budoucnosti....Tak jsem si koupila knížku/elektonicko...