neděle 9. října 2022

...sobota pod mrakem,

 dokonce ani maxižárovka na balkoně na sluneční"pohon" večer nesvítila.

Dneska od rána sluníčko, alespoň si mladí užívají chatu, les a ještě i houby....

Já dneska dopoledne udělala ještě něco úklidu a přerovnávání, vařila oběd a teď odpočívám. Aktivně u PC.

Taky jsem vyfotila pohlednice, vánoční přání, od https://www.mankaipaper.cz, moc se mi líbí a přemýšlím, kterou komu pošlu.

💖

Ano, ještě rozesílám pohlednicová přání poštou, i když ani virtuálním přáním se nebráním. Ta nejspíš bývalým kolegyním z práce atd. mailem. Psaní pohledů/jakýchkoliv, je docela nákladná záležitost, hihihi.
Některá mám dvojmo, takže jich je celkem víc než na fotce.

Pan Há sleduje střídavě tenis a snooker, snooker z Hong Kongu a tenis z Japonska. Ti jsou už časově před námi a mají podvečer.

Dám sem ještě ukázky dvou videí z YT. 
Na tom prvním je příprava 14ti jídel do mrazáku, po velkém nákupu zeleniny, masa a mořských potvor....A v druhé polovině videa je zpracování takové předpřipravené krabice z mrazáku. Zelenina, maso/potvory, koření i zálivky v jedné krabici. Pak už jen pánev/kastrol a postupně do něj přidávat ingredience z krabičky a dochutit. Zajímavé. V mrazáku pečlivé označené názvem jídla i datem přípravy. Asi jim to pomáhá zvládat přípravu dost i na přílohy bohatého stolu...A těch mističek, hihihi.

💗

A na tomto druhém zase taková všehochuť přípravy korejské klasické kuchyně. Salátů, hlavního jídla s kimči, toustů atd. A vše propojuje použití zipových sáčků na uskladnění v lednici a mrazáku. Asi placená spolupráce s výrobcem/distributorem sáčků.

💙

Něco nových příspěvků na https://www.svetuvstric.cz/blog. Nemůžu se dočkat dalších. Nezdá se to, ale už mají polovinu cesty za sebou.
💚

U Krampolínky nový návod na háčkovanou dýni, což je docela aktuální téma.
💛

A u Vlněných sester v pondělí večer večírek k zahájení podzimního KALu s VS aTeti.
💜

A to je pro dnešek dost, že.

Klidný podzimní konec víkendu, všem.
💖💗💙💚💛💜








Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za návštěvu a brzy zase na viděnou...

...chvíle klidu

 před příjezdem dcery s vnukem. Nebudu o víkendu sama..... Dopletla jsem včera  přízový svetřík  Peacock Tee , ale budu ještě připlétat cca ...