úterý 15. března 2022

...pondělí odpoledne

 jsem vyzvedávala Simi ze školky, tentokrát jsme jely k nim domů autobusem. Ke Klášternímu Hradisku a odtud kus pěšky. U nich jsem jen vyměnila partu....jela jsem s dcerou a Ondráškem na jeho pondělní "kroužek". Je to atletická přípravka "Svišti v pohybu". Jak říkala dcera jsou to základy atletiky od kotoulů přes jiný svižný pohyb. A je to POHYB, který dětem tolik chybí.

Na Neředíně v areálu Univerzity Palackého https://ftk.upol.cz . Je to kampus, kde je všechno, ubytování, fakulta atd.

https://www.acbaluo.cz

Nešla jsem s nimi dovnitř, možná jsem měla....Nojo no, to říkám teď.


bazén



Když dcera předala vnoučka, prošly jsme se spolu po kampusu směrem k tramvaji. Tohle místo znám, dcera tu bydlela, když byla na doktorandském studiu. A já tu za ní byla na návštěvě jednou sama, na několik dní, prošly jsme si město, udělaly jsme si nějaké výlety. No, už je to pár let....hihihi.

Já jela tramvají k nám, musela jsem ještě do lékárny. To je taky služba snů, rezervace receptů v lékárně. 
Ráno jsem zavolala do ordinace, za chvíli mi přišel e-recept. Zadala jsem ho do aplikace a během dopoledne mi přišla zpráva, že mám připraveno k vyzvednutí. Tuhle službu využívám hlavně proto, že některé léky nemusí mít v "mé" lékárně a musí je sehnat. Takže by mi dali číslo a musela bych tam znovu. Takhle tam jdu jen jednou.....Nevím, jestli tuhle službu mají i jiné lékárny než Benu. Asi ano. Já jí dávám palec nahoru.👍
Takže jsem tam došla od tramvaje, pak ještě do obchodu/víno k Uršule/zítra...a domů.

Včera bylo chladno, na Neředíně i dost větrno, je to v kopečku...na kopečku....Ale sluníčko a jasné výhledy tomu daly 1 s *.

Jdu něco dělat, odpoledne mám zase v pohybu s vnučkou i dcerou.....

Klidný den a zdraví všem.
Ještě je to TADY....
💗💙💚💛💜



Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za návštěvu a brzy zase na viděnou...

...byla jsem zvědavá,

 jak můj oblíbený autor historických románů  Vlastimil Vondruška  píše o současnosti a budoucnosti....Tak jsem si koupila knížku/elektonicko...