úterý 28. dubna 2020

...bude pršet ???

Potřebovali bychom to, tady ve městě je spousta prachu ze silnice i chodníků a spousta pylu ve vzduchu. Všechny stromy tu kvetou. To je pro alergika těžká doba.

Ale  na záhonech je veselo.

Hlína je světlá a když se přidá vítr, zvedá se i z ní prach......
Ráno jsem odvezla auto do servisu, čeká ho technická kontrola....My pak s panem Há pro léky , které minulý pátek v lékárně neměli, pak malý nákup a na svačinu už jsme byli doma.
Od autobusu okolo záhonků, co si udělaly dvě paní sousedky  z vedlejšího vchodu, z bývalého pískoviště.


Ani nevím, jestli jsem sem na blog dala poslední roušky, co jsem šila. Jsou v Olomouci pro děti.


A tady moje prokrastinace, svetr pro dceru. Tedy, je to páraná vlna z nového pleteného svetru. To je tak, když nemůžete přes km vzdálenosti zkoušet v době pletení. Hezký byl, ale absolutně neseděl. Tak jsem ho přes zimu vypárala a začala jiný...jenže, vždycky se našlo něco.....důležitějšího, lepšího, znáte to.....
Protože čekám na společné pletení s Vlněnými sestrami / zítra večer..../, tak jsem to vzala na milost.
A přibývá to.
Tohle bylo kousek pod oddělením rukávů a pletením těla. Teď už mám cca 20 cm.


Venku už není letní den jako byl včera nebo předevčírem, maličko se to kalí.
Jdu si přečíst oblíbené blogy, pak napíšu maily, které mám připravené a bude zase večer.
Psala jsem elektronicky výpověď elektřiny v garáži, respektive přepis na nového majitele. Poslali mi odkaz na cosi, leč tam..... to nereaguje pro koronavirovou karanténu či co...Tak nevím. Bože, ta byrokracie.
Jdu.

Klidný podvečer všem.
💗💙💚💛💜

1 komentář:

  1. Krásné fotky kytiček. U nás je taky sucho. Všude se práší. Taky doufám, že naprší aspoň trochu. Ale ve čtvrtek snad na čarodejnice né. To přece budeme sedět u ohýnku. Roušky mě už taky nebaví. Plést umím, ale to je něco, co trvá dlouho, a tedy nic pro mě. Měj hezký den.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a brzy zase na viděnou...

...to bude na

 dlouhé lokte, ta moje léčba zlomených žeber. Vysadila jsem léky proti bolesti, no, zatím nic moc, ale žiju. Pořád spím v polosedě a nesmím ...