čtvrtek 19. září 2019

...jen 7

stupňů bylo dneska ráno.
Tedy ne, že by ve městě v bytě bylo tepleji než na domku, kde si večer přitápíme v krbovkách....Ale je tam v 600 m ještě o cca 2 stupně míň, tak je nám tu doma dobře. Ale pojedeme asi zítra.
Nebe je plné mraků, než jsem to vyfotila, dotelefonovala s kamarádkou, stáhla ty fotky a vložila...tak je nad námi zase ohromná "poklice" z černého mraku. Fouká, dokonce popelnice byly posunuté, jak je asi popeláři nezajistili, ještě že nevyjeli do silnice. To se taky někdy stává.


Ráno jsem prohledala čaje, našla zbytek průduškového, pak jeden na nachlazení a sklenici s diviznou od Marušky, tak přecházíme s kašlem pana Há na přírodní léčbu. Konec s chemií. Už to trochu polevuje, ale ještě ho to v noci budí. Což je co říct, protože jinak spí do minuty co si lehne a budí ho jen prostata....hihihi. A hned pak zase spí.
Trochu jsem uklízela v kuchyni, porovnala oblečení, peru světlé prádlo a budu si dělat květák. Pan Há bude mít ještě jednou houbovku s knedlíkem. Takže tak.
Jak máme dvě domácnosti, a dva kalendáře s upozorněními..., tak jsem přehlídla sraz důchodek, holek z toxikolky, volala mi Uršula, jestli nemarodím. Takže tak je to se mnou. Musím oba kalendáře porovnat a synchronizovat....Abych na něco zase nezapomněla. Hned jak přijedu na domek. Koukala jsem, že nemám ve městě záznam, kdy povezu maminku k obvoďákovi...To je asi v Tisovském kalendáři na lednici....

Dneska jsem se věnovala čtení oblíbených stránek.

Třeba http://evule-kotule.blogspot.com o prázdninách nejen šila patchwork, ale i barvila látky, spolu se svými dětmi a asi i kamarádkami s dětmi, na chalupě. Koneckonců, to povlečení je fantastické.....

A protože mám čas, zpětně jsem si pročetla i stránky oblíbené zubařky Mirky  http://patchwork-mirka.blogspot.com a jejích nádherných bloků a dek....

Petka na http://dedeckovazahrada.blogspot.com už zase ukázala Dědečkovu zahradu, přestože má i svůj vlastní domovní a zahradní projekt http://uveliskuvpodoli.blogspot.com, té tedy závidím její elán.....

Mimi Amelie u https://www.posiegetscozy.com začala chodit do školy, už jí za pár dní bude 7 let !!!!! ,tak dlouho / = déle než jí dostali jako miminko po porodu.../ sleduju její mámu.

Tereza za mořem https://teresakasner.blogspot.com se má dobře, i v Kanadě je všechno , jak má být....http://theblessedhearth.blogspot.com.

A u protinožců se žije v poklidu blížícího se jara...http://www.elefantz.com.....

Paní Rhonda https://down---to---earth.blogspot.com už je častěji na Instagramu, léta letí, pán byl nemocný, ale snad je vše jak má být. Dneska na Insta https://www.instagram.com/rhondahetzel/?hl=cs .

Na Tasmánii se narodilo miminko a začíná jaro, to je pro oba zahradu milující manžele ráj....

A tady ještě něco  z mé rodiny, Když vezmeš žábu na výlet...  to je z Olomouce od naší dcery dneska dopoledne.

A takhle bych mohla vypichovat jednu zajímavost / pro mne / za druhou. Oblíbené blogy. Zrovna dneska jsem si u http://vsednodennosti.blogspot.com všimla, kolik blogerek přestalo psát.... I ona měla pauzu, jsem ráda, že jí slouží zdraví a má se svou láskou, psíkem, pořád zajímavý život. 
I když bez nás, zvědavých spolublogerek.....

A dost toho bylo, jdu zase něco dělat.

Hezký den všem.
💗💙💚💛💜




Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za návštěvu a brzy zase na viděnou...

...to bude na

 dlouhé lokte, ta moje léčba zlomených žeber. Vysadila jsem léky proti bolesti, no, zatím nic moc, ale žiju. Pořád spím v polosedě a nesmím ...