středa 5. prosince 2018

.../149/

Středa, středa, dneska je slunce a celkem klidné počasí. Vydali jsme se s panem Há na nákup, už to nikdy neudělám bez auta, protože jsme oba byli obtěžkáni, on batoh a tašku, já tašku na kolečkách, který bych dneska ani nezvedla do busu...Tak jsem šla pěšky. Jeho jsem poslala domů autobusem.
Ale zase jsem cestou potkala paní Beerovou, která u nás v práci před nějakou dobou /delší/ myla sklo....Je o rok starší než moje maminka, 89, ale je pěkně čilá a soběstačná. Taky bydlí v bytě sama. Tak jsme zavzpomínaly....
A tady je jen několik momentek z odpočivných zastávek. Tam, kde nebylo slunce, byl na cestičkách pěkně klouzavý "film" ledu.


Okolo parku je udělaná velmi jemná trať / povrchem jiná, než cestičky v parku..../ pro koloběžky, brusle a takové ty pohybovací šlapací tříkolky, nebo co to je, které půjčují pod školou. V sezoně.
A pro běžce, do parku se jinak nesmí na kole a do částí pro děti se psem.


Ještě svítí slunce, ale rosničkáři slibují na večer zatáhnutí mraky a do dalších dnů déšť a sníh. Přála bych si to hlavně pro ty moje holky na vsi, aby měly ve studni vodu.

Hezký den všem.


1 komentář:

  1. Po dlhom čase sa aj u nás ukázalo slniečko a nálada bola hneď lepšia, i keď ja si to viem užívať aj za celodenných hmiel či dažďoch :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a brzy zase na viděnou...

...dneska mě žebra

 bolí hrozně, asi se přidala i zpětná změna jara k zimě.....A vstavala jsem levou zadní a ještě asi nebyla moje, hihihi. A vůbec k lepšení n...