sobota 14. dubna 2018

.../56/

A je tu sobota. Cesta na domek se odkládá na zítra, od včerejšího odpoledne tu pršelo až do před chvilky. Včera byla veliká bouřka, ale řádila spíš směrem Litoměřice, Děčín a tak. U nás jen okrajově, ale stačilo to na pěkné promoknutí cestou z nemocnice.
Před chvilkou vyšlo z pod mraků slunce...ale vidím další mraky....Je tu vody zapotřebí, země je pěkně vyschlá.

Pěkný horizont, Milešovka, Lovoš. V dáli vpravo další České středohoří. Za pár dní, až se olistí bříza, nebudou od nás vidět.


Pěkné louže se pomalu odpařují, uvidíme, jaké nás čeká počasí dál.
 Zvolna nosíme do auta věci na domek, je to v pohodě, pan Há potřebuje každý den procházku, tak spojuje příjemné s užitečným. Já zase chodím k babi a po jiných nákupech než jídlo....Pan Há se včera smál, že je už jako já, jde nakoupit 5 věcí a přinese jich 18....Ale konzultuje to se mnou mobilem....hihihi.
Dneska budu dělat k obědu květákovou rýži, jemu s bramborem, mísu ledového salátu...Část rozsekaného květáku dám zase do mrazáku. Už mám takhle brokolici, na den, kdy nevím co....uvařit.

Mám nachystány dvě věci na šití, tak to budu asi šít a taky dneska si odpočinu, protože ta alergie mě zmáhá.
Jdu.....

Hezký den všem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za návštěvu a brzy zase na viděnou...

...dneska mě žebra

 bolí hrozně, asi se přidala i zpětná změna jara k zimě.....A vstavala jsem levou zadní a ještě asi nebyla moje, hihihi. A vůbec k lepšení n...