čtvrtek 5. dubna 2018

.../52/

Včera večer byla silná bouřka. Bylo to dost strašidelné, hodně silné blesky a pěkný slejvák. Ale ne dlouho.
 Dneska ráno sluníčko, ale střídá se to chvílemi se spoustou temných oblaků. Vysoko letících.

Dneska jen vařím a peču panu Há koláč, odpoledne se chystám na setkání s důchodkami z biochemie, kde jsem prvních 5 let pracovala, potom na toxikologii a k nim jsem chodila jen na služby.
Už mě několikrát zvaly, vždycky něco bylo a nebo jsem tu nebyla. Tak dneska to  snad vyjde....

Začínají mi docházet balíčky, předevčírem semínka od http://www.culinabotanica.cz. A už se pomalu hlásí balíček s knihou Steh by steh od Revamp. A ještě něco přijde.....I proto musím být doma.



Mají pěkné sáčky, popis rostliny, léčivé účinky a jak zasít či zasadit. Nešlo mi to moc dobře vyfotit, byl zrovna ten okamžik, kdy sem pálilo sluníčko.

Pomalu půjdu vařit. Tedy, dneska v troubě. Nejdříve ten koláč s třešněmi, potom kapustičky a brokolici. K tomu udělám kuskus s luštěninami / koupená směs...mám jí moc ráda /.
Pan Há půjde odpoledne do garáže /zkontrolovat baterii a možná vymění kola /. Já chci doháčkovat čepičku a dočíst knížku.
Já vím, je pěkně, ale u nás na kopcích nebude tak teplo jako tady dole ve městě, je to tam o 14 dní pozadu. Ale o víkendu snad konečně  pojedeme uklidit zahradu a vyvětrat....Pokud počasí dovolí těmto činnostem.

                                                           Hezký den všem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za návštěvu a brzy zase na viděnou...

...dneska mě žebra

 bolí hrozně, asi se přidala i zpětná změna jara k zimě.....A vstavala jsem levou zadní a ještě asi nebyla moje, hihihi. A vůbec k lepšení n...