středa 29. května 2024

...využívám krátkého spánku

 pana Há a jen si sem uložím pár fotek....

Nic moc nedělám, jen se věnuji panu Há a péči o něj...Dokáže mi pěkně hnusně chraptivě říct, nojo, počítač, to je důležitější než já....a i u jiných věcí...Chvilky čtení knihy, když zrovna usíná, pár řádek pletení...prostě všechno pro mne jde mimo.

Nenafocený hotový Peacock Tee, oversize velikost. Dceři se líbí, ale velký výstřih..... a tak....Takže mi ho přinese zpět, i mně je, jen ne jako oversize.....A já začala jiný, menší, pro ní....


Návod je moc pěkně napsaný, ten první mi seděl na očko jak měl být a tato jiná velikost je taky tip ťop. Jen příze od Vlněnek je světle zelená, mátová, olivová, šalvějová ?? a na fotce vypadá šedě. Věrnější barva je v pravém růžku u fotky s návodem.



Dcera mi včera poslala svou zahrádku na balkoně, nasypala celý sáček do jednoho truhlíku a teď má radost z květů....
A tady je odkaz.
Setba ještě do července rohozem na zahradě ??? To nevím.



















Viděla jsem ho i naživo, ale to ještě takhle různorodě nekvetl.


Klidný večer všem.
💖💗💙💚💛💜






1 komentář:

  1. Ahoj Milky! Máš to určite psychicky náročné, ani neviem čo je horšie, starať sa o chorého manžela, či prísť o zdravého v minúte. Ale nevyberáme si samé, musíme sa zmieriť s tým, čo príde. Svoje o tom vieme len vtedy, keď to prežívame. Teš sa z kvietkov na balkóne, máš to tam krásne. A aby sme načisto nezblbli, robme to, čo vždy, blogujme, štrikujme, vyšívajme. To nás podrží pri zdravom rozume!
    Držím ti prsty!
    paaa

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a brzy zase na viděnou...

...včera večer

 zase byly pěkné bouřky, kdesi nedaleko. Dneska jsem četla a viděla i v TV něco málo o obci  Šišma  na přerovsku. To je kousek od nás při po...