neděle 1. října 2023

...včera, v sobotu

 byli mladí a spol na dalším skalním výletě. Jak mi napsala dcera, tyhle skály byly podobné těm našim v Tisé...






Ráj pro děti.....



10 km, aspoň 5 svačin, předpokládám, hihihi. Ti naši hobitci .....



Dneska už jim pobyt končí, jsem zvědavá, jestli pojedou rovnou domů nebo se ještě někde zastaví.
💙💚💜

Já dneska hned ráno uklidila květináče a přinesla ze sklepa jiné....Takže mi zůstanou jen truhlíky a přesun některých bytek do bytu/oliva, oleandr. Trochu jsem porovnala balkon a vymyslela, jak to bude letos přes zimu. Loni jsem nechala balkonový nábytek "rozptýlit" po bytě, ale v malém bytě bylo ještě míň prostoru a spousta odstrkování nábytku při úklidu. Mám teď radši volné plochy. Až přijdou mladí, uděláme si všichni tři jednou cestu do sklepa. V tomto domě končí výtah v přízemí a do sklepa se jde ještě jedno "kolečko" schodů. Což je blbý pro přenášení více objemnějších věcí. Dneska jsem tam nesla obří krabici s ventilátorem. Byla tak akorát, ta krabice, když jsem v ní v pátek přebírala od kurýra PPL kapsle od https://www.dolce-gusto.cz. A hned po převzetí "balíčku" jsem pro ni měla úlohu, hihihi.
 Byla taky jen do pola plná, přestože nákup za skoro 2000,0...... Pozor, v eshopu mají výprodej kapslových kávovarů za slušné ceny. A Vánoce se blíží. Žádná placená reklama, jen rada.
 A mají inějaké nové druhy kávy, hned jsem musela koupit na ochutnání.....


Mně chutná víc ta vlevo. Je silnější....

Pan Há ještě pospává/v posteli, ne vedle mě v pokoji. Půjdu si uvařit kafíčko a vůně ho asi vzbudí.

Klidnou první říjnovou neděli všem.
💖💗💙💚💛💜












Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za návštěvu a brzy zase na viděnou...

...byla jsem zvědavá,

 jak můj oblíbený autor historických románů  Vlastimil Vondruška  píše o současnosti a budoucnosti....Tak jsem si koupila knížku/elektonicko...