neděle 22. října 2023

...minipostřehy

z mých/našich posledních dní.

V pátek setkání s Uršulou, bylo to fajn, jako obvykle...Ale bus k ní měl zpoždění a naše ulice byla přeplněná auty, že se tomu ani nedivím. Stála jsem dlouho na zastávce a sledovala to přes dvě křižovatky a aut nebyl nikde konec. Nezvyklé pro tu naší ulici. Tedy, taky začínala odpolední špička.A odklonění dopravy od středu města, že.


V pátek i sobotu byly vysoké teploty i noc měla skoro 19 stupňů. Zato dnešní ráno je temné, mokré i podstatně chladnější. I stromy, jejich listí, pomalu vykazují příchod zmaru...listopadu.
Prší.





Proti zelenému trávníku je to dost dobře vidět.To žloutnutí.

Včera se u nás odpoledne zastavila dcera, měla schůzku s ženami z prvního mateřského  klubu/kurzu/setkávání, když byla těhotná s Ondrou/10 let. Docela se těšila, je s nimi ve styku celé roky, byť mnohdy jen elektronicky. Ona mi to pak vypovídá, hihihi.

Když odešla, četla jsem si blogy a koukala na "svá" oblíbená videa na YT.
Tak tady je jedno. Her 86m2 a podzimní sestřih letošního pěstování a sklízení. Mám to ráda, žije ve středním Německu, myslím si, že na stejné rovnoběžce jako my. A ta její rajčata, druhy, velikost i barvy mě uchvacují, hihihi.

Zahradnický vlog 2023......


Zahradu už nikdy nebudu mít/ani už bych nechtěla, ale kouká se mi na to moc pěkně.

A ještě jeden čtecí blog. Vyšívání a drobnosti, které už taky nikdy nebudu dělat/oči,ruce už tak neslouží na titěrnosit..../, ale vždycky jsem to chtěla. No, krabici s bavlnkami jsem dala dceři a mám jen malé zbytky látek a pár bavlnek....cíleně na dodělávky něčeho....


Někdy někde něco zahlédnu zajímavého, ale je to třeba několik let staré, ale tento blog je čerstvý jako....jako burčák, hihihi.

Pan Há před chvílí vylezl z pelíšku, ale řekl, že je tma a radši si ještě vleze zpátky. Má se, chlapec, že usne. Já spím cca 6 hodin a pak už jsem čilá a převalování v posteli mě vede spíš k přemýšlení "o blbostech", jak on říká. Tak radši vstanu, čtu si nebo pustím počítač....

Klidnou podzimní neděli všem.
💖💗💙💚💛💜



 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za návštěvu a brzy zase na viděnou...

...byla jsem zvědavá,

 jak můj oblíbený autor historických románů  Vlastimil Vondruška  píše o současnosti a budoucnosti....Tak jsem si koupila knížku/elektonicko...