středa 6. května 2020

...12 dní....

...Nám zbývá na přípravu stěhování, respektive 11, ten 12.den jedeme.
Venku se ochladilo, citelně studeně fouká a včera šla jedna přeháňková vlna za druhou. A dneska zase.
Včera jsme byli ještě v garáži, doklidit, odvézt poslední věci do odpadu....trochu zamést a ostatní necháváme na mladých nových majitelích.

Dneska mě čeká poslední uklízení ve sklepě.


Milešovka už není vidět za zelenými břízami. Zato je vidět hora Bořeň za Bílinou...Horizont hor maličko od středu fotky, takový šikmý kopec a vlevo má malinkou náhorní planinu....hlava s hrudníkem ležící postavy...uf.


Mimo balení mám ještě čas i na trochu pletení. Začala jsem plést letní svetřík Linho s Vlněnými sestrami. Ze 100% lnu, příze Lino od BC GARN.
Je to tedy úplně jiný pocit na jehlicích i v ruce, než je merino apod.


Zítra pojedeme do Tisé, potřebuji dodělat hřbitov, pak s nákupem za mou maminkou. Už jsem jí řekla datum, připravovala jsem jí na náš odjezd delší dobu, zatím to snáší dobře. Lítost je určitě na obou stranách, ale to pěkné mezi námi zůstává a bude jen "pár" km navíc. A Olomouc není Amerika, hihihi. A obden spolu mluvíme telefonem. Navíc vidím, když k ní přijedeme, že si toho sice řekneme dost, ale opakujeme to, co po telefonu. Zvlášť teď, co nejen ona je pořád doma, ale i já v bytě. Kde se toho tolik neděje, hihihi. A má tam mou mladší sestru a její syny, co jezdí často domů. Obě jsou v jednom domě....

Jdu něco chystat.....

Klidný den a zdraví všem....
💗💙💚💛💜

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za návštěvu a brzy zase na viděnou...

...chvíle klidu

 před příjezdem dcery s vnukem. Nebudu o víkendu sama..... Dopletla jsem včera  přízový svetřík  Peacock Tee , ale budu ještě připlétat cca ...