pondělí 25. července 2022

...máme tu děti,

takže bude týden plný hlaholu a činností.....

Horko je pořád nesnesitelné, všude okolo byly bouřky a pršelo, v Olomouci ani kapka.

V sobotu jsem se zotavovala z cest autem v tom horku, v neděli jsem si udělala "pátek" a úklid a prádlo. A tento týden jsou tu vnoučata, minulý týden byly u druhého dědy a babi. Příští týden asi zase budou u nich. A další týden mají mladí dovolenou, měli jet za babičkou, začátkem srpna má/měla narozeniny....Takže budou asi výletovat tady u nás....Ach bože. Je deste hodin, můj čas na telefonování....

Honem myslí jinam.

Včera odpoledne jsem odpočívala u netu, u svých oblíbených videí.

Třeba návod na tři nápoje na detoxikaci, na hubnutí apod. V době spousty čerstvé zeleniny.


💙

A nebo stolování v Koreji, tisíce mističek na stole, příprava příloh...Mě fascinovalo to množství vařených vajíček v nálevu...velikostí asi ne slepičích, už jsem to taky zkoušela a chutnalo mi to. Jeden moment je pro mne, člověka bez psa v domácnosti, zajímavý. Připravovala dvě kuřata, pro čtyři u stolu. A prsa podávala se zeleninou psíkovi.... Ale mě berte s rezervou, jak říkám. Myslím to s tím psem.


💚

A abych nebyla pořád jen v Asii, na skok na Aljašku. Přijde mi to nedávno, když sázeli a zasévali...a hup, sklízí překrásnou zeleninu. A pak připravuje a zavařuje na dobu sněhu a mrazu.


💜

Je tu ticho, Ondra hraje hry na tabletu, Simi kouká na pohádku, pan Há si čte.... Několik dní nepůjde plyn, okolo domu díry jako zákopy....Takže připravený vařič to jistí.

Klidný den a zdraví všem.
💖💗💙💚💛💜





 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za návštěvu a brzy zase na viděnou...

..a je květen...

 Dva dny bylo skoro letní počasí, dneska už zase mraky, vítr a je i chladněji. Ráno bylo zvláštní světlo, tak zase pár pohledů z balkonu. Js...