pondělí 23. října 2017

...mě tedy

výsledek voleb nechal chladnou....Co na tom změním, budu-li se zlobit. Na koho ? Je demokracie, tudíž vždycky někdo zuří, někdo se raduje...No nic. To už jsme zažili vícekrát a s různými osobami...Počkáme, uvidíme ??? Končím toto téma.
Dneska je ryze zimní počasí, jen 8 stupňů, pofukuje studený vítr. Okolo nás se pracuje o 106. Na střeše i i na lodžiích. Taky dneska uklízeli chodníky a silnici od listí a marastu, spousta strojů, dokonce i odvoz aut s minijeřábem. Na ta auta, co tu parkovala......majitelé si nevšimli 14 dní postavených značek s dnešním datem úklidu...jejich problém, že. O. by si užil, to bychom museli jít i ven, nejen z okna.
Já se vrhla na další kousek slíbené práce. Zakázka od dcery.

https://www.facebook.com/cobududneskasit/
http://www.cobududneskasit.cz

Koupily jsme panel s pěti zvířátky, tak jsem je dneska napařila, nařezala a dostříhala. Teď čekají na žehlícím prkně na další krok.


Ještě musím vyhrabat pytel s dutým vláknem, jak je u nás v bytě málo prostoru, všechno je tak trochu zaskládáno...A pak začnu prvním zvířátkem, jsem zvědavá, jak mi to půjde. Ale u všeho šití je nejdelší příprava a stříhání. Šití samo o sobě už je vrcholem...
Jdu vařit. Pan Há má dneska knedlo zelo vepřo ze včera, já kuřecí s květákem a parmezánem.
Po obědě jde pan Há na endokrinologii, na kontrolu, jak člověk stárne, tak ty hormony klesají, všechny, bohužel....Co naděláme.
Odpoledne budu mluvit s maminkou, tento týden, už jsem psala, mám v plánu hřbitov a ukončit zazimování. Asi ve středu...Ve čtvrtek mám já zase paní zubařku.
Tak jsem si uvědomila ještě jednu věc. Mám taky svou oblíbenou paní zubařku blogerku Mirku, ta nádherně šije patchwork a 20.10. měla v příspěvku moc pěkný Oslo košík /Oslo Craft Bag /, který je na internetu free, tedy ten návod, že. Zaujal mě, byla by to i pěkná "miminčí" taška.
A končím...dneska.


Hezký den všem.




Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za návštěvu a brzy zase na viděnou...

...dneska mě žebra

 bolí hrozně, asi se přidala i zpětná změna jara k zimě.....A vstavala jsem levou zadní a ještě asi nebyla moje, hihihi. A vůbec k lepšení n...