pondělí 14. března 2016

...několikanásobné

aktivity, než když jsme s panem Há sami.....
Mladí, vnouček, babička Tonička v nemocnici, já po pochůzkách....Ale je to život....

Venku je chladno, malý má rýmu a včera měl i teplotku. Trochu nám to nabouralo plány, ale změny jsou život, tak to pozměníme...

Tady ostře sleduje krtka a to, co si donedávna jen myslel, dneska už říká....


Cestou od babičky Toničky jsme se zastavily v Kikk a koupily mu dřevěné domky na kobercovou dráhu z HM. Měl sice nastavěné domy z Dupla, ale rozebral je....Jen ohrada se zvířaty zůstala nedotknutá.


Zase jsme toho s dcerou semlely pusou tolik, že se mi plete páté přes deváté...Jisté ale je, že na léto budu mít capáčky jako nosí Ondrášek. Ale jedna z dívek, co je šije, už nebere objednávky, tak jsme studovaly, kde, kdo, jak...a našly jsme několik dalších...například i tady u nás v Ústí...http://www.fler.cz/baby-kousky.
Mimo capáčků šije i pěkné mikiny, tepláčky, masky atd. atd., což mě nutí k zamyšlení, že bych mohla ušít Ondrovi i nějaké tričko, musím se podívat na další moje oblíbené stránky  http://www.sijtesnami.cz, kde najdete všechno možné šitíčko, hlavně ale popisy práce a fotonávody. Některé zadarmo.
Pro dnešek končím, dcera byla pro štětce a pásky v Malířských potřebách, jdeme dělat magnetickou a křídovou tabuli, vzor jsme našly u http://www.rosamitnik.cz/2016/02/k-tabuli-pujde-mikes.html..

Hezký den i nový pracovní týden všem....




2 komentáře:

  1. Takže, dni plné aktivít!
    Závidím, ale v dobrom!
    Pááá

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou okamziky'kdy je toho moc....hezky den'tady prsi a snezi.......

      Vymazat

Děkuji za návštěvu a brzy zase na viděnou...

...hezké Velikonoce všem....

*obr. z Pinterestu