středa 8. listopadu 2017

....těžké

období pro mou páteř. Snažím se i trochu protáhnout...ale moc mi to nejde....Co jsem v mládí zanedbala, pravidelné cvičení, ve stáru už nenajdu, hihihi. Ale co nadělám, snad to zlomím, tu bolest.
Včera jsem vyprala kulíška i návleky, tak mám hotovo. Na fotce je vidět i chyba, co jsem udělala, ale to nevadí. Já si to klidně unosím a nebude mi to vadit.


Venku je už třetí den chladno, podzimně až zimně. Vždyť mnohdy v lednu je přes den 6 stupňů a choulíme se do kabátů a šál s čepicemi. Stromy už jsou holé a žlutá barva listí pomalu mizí. A začne období pošmourné hnědi šedi černí, to nemám ráda. Mlha k tomu a je jako zaděláno na horor.
Ne, já vím, že napadne bílý sníh, všechno to přikryje a bude kráááásně.
Jsem ve stavu plánování....s dcerou plánujeme náš výlet do podzimní Olomouce, tak jsem sama zvědavá. Můj krk a nohy pana Há...to není moc dobrá kombinace. Ale snad to všechno dopadne dobře.

Jsem tady ráno, protože odpoledne jdu na setkání nás "důchodek" holek z toxikolky....tak  bych pak neměla sílu, hihihi. Už jsem je 4 měsíce neviděla, ráda se tedy s nimi setkám. Předtím potřebuju ještě koupit pár maličkostí, tak vyrazím dříve a s batohem.

Objevila jsem několik pěkných stránek ke čtení a prohlížení, tak se podělím....
Jak jsou na tom vrstevníci...http://hosanda365.blogspot.cz,

a nějaké to šití 

..a jedna dobrá rada....


Jdu něco dělat....zalít kytky, vyžehlit povlečení /ach jo.../ a pak vařit.

Přeji hezký den i vám všem.😃



3 komentáře:

  1. Súpravička je nádherná a nech čumím ako chcem, chybu veru nevidím!!!
    S tým cvičením to mám rovnako, na staré kolená začínať sa mi už nevyplatí :-))))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na jedné rukavici je o dvě řady méně tmavé bordo se žlutými očky. Jak to zjistíš, hned je to vidět. Je tedy o dvě řady kratší, ale na ruce se to ztratí....hezký den a díky za návštěvy u mne....Mi.

      Vymazat
  2. Souprava úžasná, na tuhle úroveň pletení bych se chtěla jednou dostat. A dost pochybuji, že si chyby vůbec někdo všimne :-). Na problémy se zády můžu z vlastní zkušenosti doporučit SM-system, pomohl mi přesně s těmi problémy, které popisujete (ale chce to důslednost při cvičení).

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a brzy zase na viděnou...

...hezké Velikonoce všem....

*obr. z Pinterestu