pondělí 27. listopadu 2017

...dneska jen

pár slov. Jednak mi hlava spoustu věcí nebere /....../ a pak se snažím mít doma všechno  připravené na maminku....Takže myslím na deset věcí najednou. A k tomu ta hlava bolavá.
Dneska mi přišel balíček od http://sarkasvobodova.cz s několika krásnými vánočními kartičkami...a mám problém, komu co pošlu.


Na Fléru jich má víc a tak jsem skoro nevěděla, které si objednat.

Včera večer jsem ještě mluvila s dcerou a vlastně všemi....v Olomouci. Je mi smutno z toho, že jsem je nemohla poslední dva dny postískat a hrát si třeba se Simonkou....Fňuk. Ale, co nadělám. Ondra šel dneska do školky, dnes jdou odpoledne na plavání.
Každý den jsme byli venku, v parku, ve městě, ale tentokrát jsem ani nefotila. Byly špatné světelné podmínky a brzy tma a to mi moc nejde. Tak až příště, ještě tam na dva tři dny zajedu sama před svátky ???? Jak zdraví dovolí.....
Venku je chladno, chvílemi slunce, chvílemi temné mraky.
Jdu vařit.

Hezký den všem.


2 komentáře:

  1. Ta přáníčka od Šárky jsou nádherná! Já ji sleduji na Facebooku a její výrobky obdivuji, moc se mi líbí její styl. :-) ... Teda ti, kteří od tebe takové krásné přání obdrží budou určitě nadšení, mě by teda udělalo radost velkou. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hihihi....... děkuju za návštěvy... hezký den všem.....

      Vymazat

Děkuji za návštěvu a brzy zase na viděnou...

...dneska mě žebra

 bolí hrozně, asi se přidala i zpětná změna jara k zimě.....A vstavala jsem levou zadní a ještě asi nebyla moje, hihihi. A vůbec k lepšení n...