neděle 19. února 2017

...ne, vůbec

si nestěžuju....Ale už toho je dost....těch mých zad a z toho nohou...
Dneska jsem už nemohla dospat / rozuměj bolestí a nepohodlím.../, tak jsem vstala a trochu šila. Při práci nějak na bolest nemyslím. Nařezala jsem a ušila povlečení pro Ondru a vymyslela, jak budu dělat hnízdo pro mimi. A ušila ještě jeden zero waste set...
A s povlečením končím. Když jsem si propočítala cenu látky, nití, elektřiny a práce, vyjde to dražší, než třeba povlečení v Lidlu. No, zase je pravdou, že je asi kvalitnější, to moje, a takové, jaké chci...Uvidíme příště, vím, že to jen tak říkám. Už jsem jich několik našila a vždycky se zlobím při šití francouzského švu, když mi koukají, tu a tam, nitky, které musím po vyžehlení vytahovat...hihihi. Vždycky.


Poslední kousek látky "mapy", tak jsem si jí užila ze všech stran.
Dneska vařím celý oběd, i polévku, ne jako ve všední den, kdy jsem jí vyškrtla a místo ní denně děláme  salát... Kuře na paprice, rýže, polévka s písmenky. Mám jich fůru, vařím je jen když je tu Ondrášek. Venku svítí sluníčko a je nula. Tak uvidíme, jestli se "vykopu" na procházku.
Jdu.
Něco dělat.
Ne.
Mám uvařený čaj.
Tak na TV a Jizerskou padesátku...
Hezký den všem.


2 komentáře:

  1. Mrzí mě, že tě ta záda takhle zlobí. :( Když se člověk pořádně nevyspí, je to na prd...
    Povlečení jsi ušila nádherné, vybrala jsi krásné látky.
    A taštička je tak super, takovou bych mohla taky vyzkoušet, abych měla kam dát všechny ty své malůvky a šminky v koupelně.... :)

    OdpovědětVymazat
  2. Nie že som škodarodostná, ale fakt mi dobre robí, že nielen ja som taká ubolená! Moje kríže sú stále citlivé, ale to už lepšie nebude, musím sa naučiť s tým žiť. Viem, aké pohyby mi pomáhajú to prežiť v lepšom. Milky, ja mám aj v posteli dve polohy, keď bolesť necítim, na obidvoch bokoch, len ruky neviem, kde by som dala :-)
    S tým šitím to máš pravdu, hotové sa kúpi lacnejšie, ale ver mi, kvalita to je neporovnateľne horšia a tá radosť, tá tam nie je!!!!
    U nás zas viac varíme polievky, bez nich si to nevieme predstaviť, preto varím také sýte, hustejšie, aby som nemusela variť aj niečo druhé.
    U nás počko na striedačku, ale von som nebola, zistila som, že na kríže mi teplo robí dobre :-) alebo výhovorka :-)
    Pááá

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a brzy zase na viděnou...

...hezké Velikonoce všem....

*obr. z Pinterestu